Dagens bas – Snabbt & enkelt

  - Annons -

  När man vill att det ska gå snabbt att sminka sig och att det inte ska krävas så mycket teknik, men fortfarande få en riktigt, riktigt snygg bas som inte ser halvdan eller slarvig ut, då är det en det här bra produkter och tips att tänka på:

  IMG_0424_111

  Skillnad va? :)

  IMG_0428_111

  1. Ansiktsprimer – Pixi Flawless & Poreless
  Jag använder alltid ansiktsprimer, även om jag har bråttom. Det är en produkt som inte syns så mycket direkt vid applicering men som på min hudtyp gör enorm skillnad för helheten, både utseendemässigt och för hållbarheten!

  - Annons -

  Jag smörjer alltid in ansiktsprimer med rena fingrar, så att man jobbar in den i huden ordentligt.

  IMG_0432_111

  2. Mineralfoundation – gloMinerals Pressed Base Foundation
  Mineralfoundation är den bästa produkten när man vill att det ska gå snabbt och samtidigt bli riktigt snyggt! Det är en riktig multiprodukt, både foundation, puder och concealer i samma! Den går att få både diskret och semitäckande om man lägger lite, och heltäckande och flawless om man applicerar mer. Jag brukar applicera ett tunt lager i hela ansiktet, och sedan dutta på mer där jag behöver mer täckning.

  Vi har alla nyanser på Byher.se, och jag har nyansen Golden Light på bilden :)

  IMG_0449_111

  3. Rouge – gloMinerals Blush (papaya)
  Jag älskar contouring och väljer i princip aldrig bort det själv, men faktum är att det inte är ett måste utan rosiga kinder ger tillräckligt med liv och glöd i huden! Papaya är en fantastisk nyans som blir sådär lagom rosa på kinderna, den är knallig men blir samtidigt mild på huden så att man får mycket effekt utan att det känns onaturligt. Love!

  IMG_0468_111

  4. Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  En Fixing mist gör hela basen mer hållbar, men jag brukar främst använda den för att få sminket att smälta in bättre i huden och sprayar man ganska mycket (som jag gör på mig själv) så försvinner den matta ytan helt och hållet och huden får en jättefin lyster!

  IMG_0490_111

  5. Bryn & läppar
  Avsluta med lite brynpenna och en naturlig läppenna på läpparna, sen är det klart!
  Benecos Eyebrow Designer (Brown) & Benecos Lip Liner (Brown)

  Hoppas att inlägget var till hjälp! :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish