Den mystiska damen

  - Annons -

  Jag glider runt som mystiska damen här i trädgården idag. Jag bör ju inte sminka mig med mina nytatuerade läppar, så istället passar jag på att njuta av denna soliga lördag!

  Men eftersom man inte heller ska sola innan tatueringen har läkt, så går jag runt här och känner att läpparna tar över hela mitt liv – med solhatt och sugrör i kaffet haha.

  Den mystiska damen

  Allt för er mina fina läppar ♥

  Eller jag kan ju sminka mig, bara inte läpparna, men det blir ändå inte så fina bilder då dom är mitt uppe i läkningsfasen (halva underläppen har flagnat nu) så jag väntar en stund till med sminket, men det är på rätt väg!

  - Annons -

  Men så mycket lider jag inte egentligen, dom är brutalt stela just nu och klias lite men dom gör ju inte ont (det var bara ömt samma dag vi tatuerade) och så länge det inte gör ont så är man ju glad. Men det är två livsnjutardetaljer som ger mig abstinensbesvär just nu:
  * Pussabstinens, Miska vill inte pussa mina kladdigt insmorda läppar, jävla svin va… ;)
  * Skrattabstinens, ett stort leende hade jag önskat mig just nu haha, men jag vågar inte, tänk om läpparna spricker. Men det stela börjar ge med sig, imorgon kan jag nog skratta igen!

  Jag har fotat dom varje dag så ni ska få se läkningen steg för steg sen :)

  Nu ska jag fylla på kaffekoppen och gå ut i solen igen. Hoppas att ni också njuter av den här fina dagen! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish