Depend Gellack förbjuds

  - Annons -

  Minns ni mitt inlägg om att många har fått allergiska reaktioner av Depends Gellack?

  Nu har Läkemedelsverket förbjudit försäljningen av Depends Gellack på grund av alla anmälningar! Om jag har förstått det rätt så är det akrylater i nagelbyggnadsprodukter som i ohärdad form kan orsaka allergiska reaktioner om dom kommer i kontakt med huden. Så det är därför en del har reagerat på produkten, genom att t.ex. kladda med lacket på nagelbanden.

  Man kan vara allergisk mot allt, även naturliga ämnen, så man ska alltid vara försiktig och det gäller speciellt sådana här kemikaliska ämnen. Men även om man är försiktig så är det lätt att slinta och kladda på sidan av nageln, t.ex. om man är högerhänt och målar med vänsterhanden. Så jag tycker ändå att det är bra att gellacket förbjuds, för det får förhoppningsvis Depend att göra om formulan för att få en mycket bättre och säkrare produkt! Det borde dom göra i alla fall, förstår ni vilken storsäljare det här har varit för dom?

  Jag har ju själv använt nagellacken och är väldigt nöjd, och min syster gråter blod just nu för hon har använt detta konstant i mer än ett år. Så en ny säkrare produkt håller jag absolut tummarna för :)

  En lite smårolig grej hände igår i samband med detta, jag blev uppringd av Aftonbladet för en intervju om Depends Gellack i deras webb-tv :) Tror inte att så många sitter och tittar på deras live-sändningar direkt men ändå lite kul haha. Ni kan höra mig besvara på lite frågor om ni spolar exakt 10 minuter:

  - Annons -

  depend-gellack-förbjuds

  Klicka här för att se klippet på Aftonbladet.se!

  Dom ringde och frågade om jag ville vara med, jag sa ja och tänkte att det kanske är typ imorgon, och då säger hon “bra då går du live om 10 minuter” haha. Jag var helt oförberedd och har lite svårt att få fram orden i början, men sedan kom jag in i det rätt bra :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelMakeup tutorial
  Nästa artikelFoundationtips
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Jag köpte gellack från amberbird, amberlaque som du skrev om för längesedan. Det gäller kanske dem också då? Kanske bäst att sluta med det märket också? Kram.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish