Dr. Hauschka foundation

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Äntligen är det 1:a februari och Dr. Hauschkas nya foundation finns nu att köpa på HÄR!!

  Jag är i Stockholm över natten så både produkterna och det här inlägget är tidinställda, hoppas att allt funkar som det ska annars får ni skriva så ringer jag Miska som har webshops-jour där hemma :)

  Dr. Hauschka Foundation är en flytande mineralfoundation som förutom mineraler även innehåller bland annat granatäppleessens och olja från makadamia och kokos, som tillsammans ger huden rikligt med fukt samt hjälper till med hudens cellförnyelse!

  Finns även i provpåsar för 5:- om du är osäker på vilken nyans som passar, så kan du testa hemma innan du köper en stor förpackning!

  Läs mitt tidigare inlägg för fler bilder och info :)

  - Annons -

  dr.-hauschka-foundation - kopia

  Recensioner
  Dr. Hauschka har skickat pressutskick till olika bloggare, så det finns redan en del recensioner där ute och jag tänkte länka dom som jag har hittat!

  Ellenf – ”Formulan “sugs upp” av huden och sitter sedan som berget hela dagen.”
  Skönhetsredaktörerna – ”Ni kommer att uppleva ett halleluja-moment den 1 februari.”
  Ccslifestyle – ”The new Dr. Hauschka foundation is our favourite foundation product right now and we will definitely continue to use it!”
  Kissandmakeupsbeautyblog – ”I think we have a winner on our hands here, well done Dr. Hauschka!”

  Klicka på länkarna för att läsa hela recensionerna :)

  1421135589-7902

  Foundationen sjunker in snabbt i huden och ger har återfuktande och vårdande effekter. Den är enkelt att applicera och resultatet blir täckande, matt och hållbart!

  Doften är mild och söt från citrus, kokos och vanilj. Den innehåller varken syntetiska konserveringsmedel eller syntetiska parfymer.

  Finns i fem nyanser:
  01 macadamia (ljus hy/neutral)
  02 almond (ljus-medium hy/varm)
  03 chestnut (medium/kall)
  04 hazelnut (medium-mörk/varm)
  05 nutmeg (medium-mörk/kall)

  Jag har nyansen 01 på bilden. En förpackning innehåller 30 ml och kostar 249 kronor. Köp den här!

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Det hade vart käckt att se swatches ja för att se vilken nyans som passar bäst, men det är ju jättebra att det finns prover så att man slipper köpa en hel och kanske få fel färg :)

  2. Hej! Skulle du kunna fota en swatch på handen med denna produkten? Jag är supermegablek (typ.. Om jag hade haft en mac n10-15 ungefär) tror du den passat? Ser lite för mörkt ut va?

   • Jag la inte in all info i inlägget för tänkte att det blir så långt när jag ändå har skrivit allt förut, men det finns en swatch-bild både i det tidigare inlägget som är länkat detta inlägg + i bildgalleriet på produkten på Byher.se :) http://byher.se/produkt/dr-hauschka-foundation/ Men för superljus hy tror jag tyvärr att den ljusaste blir för mörk, jättetrist, men du kan ju alltid köpa hem ett prov och testa!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish