Haha jag verkligen älskar det här citatet:

Det är exakt så här jag känner för smink! Ren lycka haha! Det finns få saker i livet som får igång mitt lyckorus och inspiration så snabbt som smink och produkter.

Dessutom har jag jättemycket feber nu och då handlar inte sminket främst och att krydda tillvaron utan om överlevnad haha.

Ni skulle sett min spegelbild inatt när jag vaknade med feberfrossa och gick upp för att ta alvedon. Om jag kände mig sjuk innan så var det ingenting efter att jag såg den blankögda, kutryggiga, gråa damen i spegeln! Tänk att man under loppet av en dag kan gå från supersnygg till såå sliten ;)

Men alvedon, ipren, concealer, röda läppar och ett leende på det så känner jag mig som mig själv igen! Min hjärna är lättlurad and I like it!

Nu ska jag fortsätta jobba på här framför datorskärmen.

Ha en grymt fin onsdag allihopa ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here