Eget Företag

  - Annons -

  Håller just nu på med ett fördjupningsarbete i Småföretagande A. Uppgiften är att göra ett eget företag (inte ett riktigt men det ska innehålla allt som behövs i ett riktig företag)

  Mitt företag är såklart ett sminkföretag! Jag ska inte ha en egen makeupstudio utan åka till personer som vill bli sminkade. Jag ska inte heller ha en fast prislista med ett visst antal tjänster, utan kunden ska lätt kunna höra av sig till mig och berätta vad den önskar vilket kan vara en skitsnabb festsminkning för att den har bråttom, en sminkning innan en fotografering, sminkrådgivning eller någonting fantasifullare som ett slags sminkparty med tjejgänget då jag serverar vin och snacks samtidigt som de blir sminkade och får massvis med tips och inspiration!

  Ní hör, kunden bestämmer exakt hur den vill ha det, och så gör jag allt för att fixa det så bra som möjligt! Visst låter det ganska bra?

  Och nu när jag håller på och skriver arbetet så inser jag en sak, det här gör jag ju faktiskt redan! Skulle någon av er vela bli sminkade eller som sagt  lyxa till helgen med ett sminkparty á la Helena kirrar biffen så skulle jag ju inte banga!

  Skulle vara nice för mig att få tjäna en extra slant också, men jag är ju inte dyr! Är det någonting enkelt så räcker det med en redbull/kaffe medan jag håller på, och vill ni fixa någonting större så blir det kostnader för vad ni nu önskar, och så kanske lite dricks för att det tar tid!

  Det här skulle nästan kunna
  bli mitt projektarbete i 3:an?
  - Annons -
  Föregående artikel80-talssminkning
  Nästa artikel80-talssminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish