Ej klar med klapparna?

  - Annons -

  Jag tror att majoriteten där ute har lite julklappsångest såhär veckan innan jul, många klappar kvar att inhandla?

  Jag tänkte därför bara tydliggöra att om ni handlar på iMys.se  innan torsdag klockan 16.00 och betalar med PayPal (obs ej bankgiro) så får ni leverans innan jul!

  Klockan 17.00 skickas paketen och levereras då dagen efter. (skulle posten ha mycket julkrångel så har man ju måndagen på sig att få post också!) Så med andra ord skulle man kunna beställa under fredagen också och ändå få innan jul, men det vågar jag inte garantera.

  Jag har nu ett nytt stort sminkborstset till webshopen (25 delar) som jag hoppas att jag hinner få ut imorgon kväll, och har även fått påfyllning på sminkborstarna i den smarta burk-förpackningen! :)

  Hade jag själv fått välja ett kit från min egen webshop så hade jag nog valt dessa grejer:

  - Annons -

  Med detta kit kan man ju experimentera varje dag i ett år utan att få brist på inspiration! :)

  Skynda att fynda!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish