Ekologisk highlighter

  - Annons -

  Förra veckan tipsade jag er om en rosa highlighter från Yves Rochev som tyvärr inte finns i sortimentet längre då jag råkade vara för sent ute med min recension.

  Men därför tänkte jag nu tipsa er om en liknande highlighter istället! Zuii Organic Sparkle Rouge är naturliga rouger varav tre av nyanserna är färgstarka, medan de andra tre är ljusare och funkar mer som highlighters. Den ljusa nyansen Berry går åt det rosa hållet, och är jättefin som skimrig highlighter för att ge ansiktet en snygg glow :)

  Och Zuiis highlighters är dessutom ekologiska!

  IMG_0883_111

  Här ser ni alla nyanser, och de tre översta är de som blir jättefina som highlighters, och nyansen Berry är som sagt den som påminner mycket om Yves Rochers highlighter som jag tipsade om förut :)

  - Annons -

  Man kan exempelvis använda den för att framhäva ögonen, även om man inte har några andra ögonskuggor:

  IMG_1645_111

  Applicera i ögonvrån, mitt på ögonlocket och under brynbenet, så öppnar du upp blicken och ser piggare ut, och så blir din riktiga hudton som en naturlig skugga :)

  Highlightern är även jättefin i ansiktet, jag använder den främst på kindben, läpparnas amorbåge och nyckelben, men det går att använda på ansiktets höga delar så som näsben, haka, och panna också:

  ekologisk-highlighter

  Fint va? Highlightern är väldigt dryg så man kan vara väldigt sparsam, och då får man snyggast resultat också.

  Rougernas nyanser kommer från rosenblad, och har även en lugnande och läkande effekt tack vare kamomillblommor och jasminknoppar.

  Ni kan köpa alla nyanser här!

  Hojta till om ni har några frågor ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish