Eldvakt

  - Annons -

  Jag ska försöka blogga som vanligt i helgen, men om jag inte lyckas så tänkte jag förvarna er så ni vet vad jag pysslar med istället :)

  Det är nämligen så att min mamma är bortrest över helgen, och har lämnat ansvaret över vårt stora hus med 4 katter till mig. Och det är inte så enkelt som det låter, att bara mata katterna och hålla ett vakande öga så det inte blir inbrott.

  Vi har nämligen inte någon ”vanlig värme” i huset, utan måste elda för att få igång både element och varmvatten. Då kan man liksom inte komma och gå hur som helst, utan man blir samtidigt lite eldvakt!

  Så jag och Miska tänkte mer eller mindre ”flytta in” där över helgen (om man kan säga så när jag fortfarande delvis bor där) elda på som fasen så man kan ta ett hett bad och bara njuta av livet som villaägare ;)

  - Annons -

  Så här såg det ut i morse! Jag och syrran (som fick vara mentalt stöd för spindelrädda mig) satt och drack kaffe och snacka skit medan vi gjorde nytta.

  För någon dag sedan när jag hade slängt in ved, så såg jag en skitstor spindel där inne som brann upp! Den hade liksom suttit på vedpinnen jag HÖLL i!!! ……….. Då åkte arbetshandskarna fram :)

  Jag vet varifrån jag fått mina bra steg-för-steg-gener ifrån hehe. Mamma har gjort en väldigt tydlig beskrivning så att till och med blonda jag ska förstå!

  Så nu vet ni i alla fall vad jag pysslar med i helgen, om ni kommer märka någon skillnad på uppdateringen här inne :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish