Erbjudande på tandblekning!

  - Annons -

  Vi har börjat med tandblekning på heltid nu på Creative Makeup By Her i Uppsala, och gör stora förvandlingar på vackra leenden på rullande band här nu! :)

  Jag tänkte bara berätta att vårt premiär-erbjudande fortsätter under hela maj också! Erbjudandet är 3500:- för klinikblekning med Brilliant Smile (ord. pris 3900:-) samt produkter (munskölj och tandkräm) värde 349:- på köpet!

  Här är en blekning som Alex gjorde i veckan:

  IMG_2427_vattenstämpel

  Vilken skillnad va!

  - Annons -

  När man bleker på vår salong så avslutas behandlingen med NanoSeal som skyddar mot missfärgningar i upp till 8 månader, och gör även så att du kan äta och dricka direkt efter behandlingen. Brilliant Smile har även munskölj och tandkräm som löser upp missfärgningar samt skyddar mot nya, och det är dom som du får på köpet om du bleker hos oss under maj månad.

  Så inte nog med att dina tänder blir väldigt mycket vitare, de håller sig vita betydligt längre också jämfört med t.ex. hemmablekning :)

  Har ni några funderingar så hojta till! Det finns mer info om hur behandlingen går till på Creativemakeup.se och där kan ni även boka tid online!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelNyfärgade ögonfransar
  Nästa artikelSummer Makeup Tutorial
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish