Extraknäcker som fotograf

  - Annons -

  Jag är inte speciellt duktig på att fota, jag kan mina grejer och vet exakt vilka inställningar jag ska ha och vart blixtarna ska stå för att det ska bli bra sminkbilder till mina inlägg, då blir det ganska bra, men allt som är utöver det är inte riktigt min grej.

  Men vi håller just nu på att planera skyltning till våra skyltfönster och behövde en bra bild för att visa våra skäggprodukter, och det kändes ju lite onödigt att anlita en fotograf när jag ändå sitter på all utrustning egentligen :)

  Så med lite foto-tips på hur man får till skuggor i ansiktet (vilket jag annars lägger ner min själ i att inte få på bilderna) så blev det faktiskt ganska bra!

  bloggen

  Inte så tokigt va? Den här bilden kommer ni inom kort se i vårt skyltfönster på Vaksalagatan i Uppsala!

  - Annons -

  Vi kommer sätta upp skyltar och visa utåt mer vad vi gör här inne, just nu har vi lite produkter i våra fönster men annars ingenting så man ser våra fina lokaler men förstår inte riktigt exakt vad vi erbjuder för behandlingar och så.

  Det kommer bli en hel del före- och efterbilder bland annat, jättekul! Visar er när allt är färdigt :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish