Färga ljusa ögonbryn

  - Annons -

  Jag har inte sminkat mig på flera dagar nu, och det har varit väldigt skönt måste jag erkänna, men nu börjar jag få riktig abstinens känner jag! Så jag ska stoppa i mig lite lunch nu och sedan gå loss framför sminkspegeln.

  För jag som inte kommer ta någon semester alls i år försöker ha lite lugnare dagar nu under sommaren i alla fall, så det blir lite snabbare inlägg instället. Hoppas ni inte tycker det är tråkigt, men jag vet att ni inte heller sitter vid datorn lika mycket så ni kanske inte ens märker av det? Säg till i sådana fall :)

  Men innan jag börjar med dagens sminkning så måste jag visa er en ögonbrynskund som jag hade här precis, fotade före- och efterbilder:

  färga-blonda-ögonbryn

  Översta bilden är förebild, mellanbilden är resultatet efter plock och färg, och den nedersta bilden är efter lite fyllning med Benecos ögonbrynpenna “Eyebrow Designer Blonde“. Den är slut i lager men kommer nästa vecka, Benecos har semester.

  - Annons -

  Fint resultat va? Fortfarande ljusa och naturliga, men mycket mer välformade. Jag älskar att fixa blonda ögonbryn, för även fast man plockar och klipper jättemycket så slutar det alltid med att brynen ser fylligare och tätare ut, så kul :) Det ser ut som att man har lagt dit strån istället!

  Nu ska jag springa hem till mamma, Miska är där och smsade precis “lunchen är klar kl halv“. Jag är så bortskämd :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelMatcha hår och solglajjor
  Nästa artikelSaint Tropez by night
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hej! Jag är rödblond och mina bryn är näst intill pigmentlösa. Har färgat ett par gånger med Depends bruna som jag tyckte blev för mörk i början men som blivit något bättre nu när tuben legat öppnad ett tag och färgen inte tar lika bra. Jag skulle dock egentligen vilja ha en varmare nyans som matchar mitt hår bättre. Vad skulle du rekommendera? Jag har noterat att Refectocil har ett flertal bruna nyanser men det är svårt att vilken färgen blir om man inte låter den sitta i så länge.

  2. Hej, du är jätteduktig och snygg, tack för en bra blogg!
   Jag undrar om du nån gång sminkar pinup-sminkning och isåfall om du skulle vilka ge lite tips på vad man ska tänka på :)

  3. fint! :) har du något tips på vilken brynfärg man ska köpa för att färga hemma, tycker alla blir så mörka nästintill svarta och fastnar på huden (jag har väldigt ljusa och glesa bryn) så det ser inge vidare ut när jag gett mig på det där med att färga ;)

   • Om de fastnar på huden eller inte beror mycket på vad man har för slags hy också, på vissa kan färgen fästa supermycket på huden medan samma färg på en annan inte fäster alls. Jag använder antingen Depends brunsvarta brynfärg, eller Refectocil i nyansen naturbrun, skillnaden om jag vill göra färgen ljusare är helt enkelt att ta bort den snabbare innan verkningstiden tagit slut. Det är enklare att lägga på en sväng till om det behövs. Var noga med att lägga färgen i en fin form också, då gör det inte lika mycket om det fäster på huden. Värre om man bara kladdat på :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish