Färgglada sminkningar

- Annons -

Jag fick en fråga i önskeformuläret om varför alla gamla sminkningar är borttagna i kategorin “färgglada sminkningar” som finns på sidan av bloggen.

Det var inte alls meningen faktiskt, jag skulle radera en annan kategori som jag knappt använder och råkade radera fel! *Dumma, dumma, dumma…* Och det skulle ta jättelång tid att gå igenom bloggen och lägga in de gamla sminkningarna igen, jag har helt enkelt inte tid :(

Så nu har jag börjat på ny kula igen, och det är alltså därför kategorin inte innehåller speciellt många looker.

Är det många som önskar fler sminkningar i den kategorin (?) så kan jag sätta mig någon kväll och lägga in fler, men det är mycket jobb i onödan så då får ni göra era röster hörda så jag förstår att det är viktigt :)

Så här såg jag ut när jag insåg vad jag råkat göra! Oooops…

Jag vill också understryka nu när det kom på tal, att önskeformuläret är till för dig som behöver hjälp med en specifik sminkning. Inte allmänt vad du önskar se mer av i bloggen eller tips på hur du personligen bör sminka dig till vardags.

Detta står längst upp i formuläret, men ett flertal verkar missa det då jättemånga använder sig av formuläret för frågor och annat än vad det är till för, det går lika bra att skriva sånt i kommentarer/mail.

- Annons -

Men till en speciell dag/event, eller till ett specifikt plagg, då går det utmärkt att använda önskeformuläret! :)

 

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish