Färgglada sminkningar

  - Annons -

  Jag fick en fråga i önskeformuläret om varför alla gamla sminkningar är borttagna i kategorin ”färgglada sminkningar” som finns på sidan av bloggen.

  Det var inte alls meningen faktiskt, jag skulle radera en annan kategori som jag knappt använder och råkade radera fel! *Dumma, dumma, dumma…* Och det skulle ta jättelång tid att gå igenom bloggen och lägga in de gamla sminkningarna igen, jag har helt enkelt inte tid :(

  Så nu har jag börjat på ny kula igen, och det är alltså därför kategorin inte innehåller speciellt många looker.

  Är det många som önskar fler sminkningar i den kategorin (?) så kan jag sätta mig någon kväll och lägga in fler, men det är mycket jobb i onödan så då får ni göra era röster hörda så jag förstår att det är viktigt :)

  - Annons -

  Så här såg jag ut när jag insåg vad jag råkat göra! Oooops…

  Jag vill också understryka nu när det kom på tal, att önskeformuläret är till för dig som behöver hjälp med en specifik sminkning. Inte allmänt vad du önskar se mer av i bloggen eller tips på hur du personligen bör sminka dig till vardags.

  Detta står längst upp i formuläret, men ett flertal verkar missa det då jättemånga använder sig av formuläret för frågor och annat än vad det är till för, det går lika bra att skriva sånt i kommentarer/mail.

  Men till en speciell dag/event, eller till ett specifikt plagg, då går det utmärkt att använda önskeformuläret! :)

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish