Contouring av brösten! (Med contouringpalett!)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu inför nyårsafton tänkte jag publicera en favorit i repris, många ska vara glammigt uppklädda på nyårsafton och vill kanske framhäva tuttarna lite extra :) Det är väldigt enkelt gjort med contouring och blir naturligt faktiskt!

  Även om man inte vill ha större bröst så kan jag tycka att detta är fint att göra litegrann om man har en outfit med mycket urringning. Om inte annat är det väldigt roligt :)

  När jag var yngre så gjorde jag inte som alla andra tonåringar som stoppade sin bh med papper, jag överanvände solpuder för att framhäva bröna istället haha. Helt omedvetandes om att jag var före min tid med contouring! Jag använde dock en skimrig bronzer i en väldigt varm ton så det blev inte sådär supernaturligt haha.

  Ja men ni ser ju vilka bomber ;)

  - Annons -

  Jag har även gjort contouring på nyckelbenen, egentligen behöver man inte göra det men jag tycker det blir mer naturligt om det är liknande skuggningar och färger över hela dekolletaget och inte bara kring brösten.

  Jag har använt Pixi Book of Beauty Contour Creator som jag alltid använder till ansiktet också.

  Så här stor skillnad kan det bli :)

  Jämna ut hudtonen med foundation, jag har använt gloMinerals Pressed Base. Det är lättare med mineralfoundation i dekolletaget än flytande tycker jag, mer snabbapplicerat och man behöver inte fixera med puder.

  Markera ut formen på brösten och under+över nyckelbenen med en mörkare skugga än hudtonen.

  - Annons -

  Mjuka upp kanterna med en större borste, och applicera mer av det mörkare pudret på sidorna av dekolletaget, så att färgen smälter in bättre i hudtonen. Blir det skarpa linjer så kommer det inte se naturligt ut, viktigt att det blir mjukt och diskret.

  Använd en mindre borste och applicera palettens ljusaste skugga mitt på nyckelbenen och brösten.

  Och sen sitter dom där, runda och fylliga ;)

  Jag har boobs!

  Det finns så mycket kul man kan göra med smink haha :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelNyårssminkning i lila & guld
  Nästa artikelGOTT NYTT ÅR!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish