Favorit i repris, foundation

  - Annons -

  Hej fina ni! Eftersom att sommar och semestertider börjar gå mot sitt slut och många av oss är tillbaka i vardag och rutiner igen tänkte jag tipsa er om en av mina favorit foundations igen som ger ett naturligt men ändå heltäckande resultat som passar perfekt i skolan eller på arbetsplatsen!

  Självklart talar jag om gloMinerals Pressed Base foundation! Jag älskar gloMinerals Pressed Base och använder den nästan alltid när jag gör sminkjobb och har promotat den till tusen i bloggen!

  glominerals-pressed-base-foundation

  Här ser ni grundsmink före och efter, där jag har använt gloMinerals Pressed Base, solpuder och rouge, ingen concealer alls :)

  Vad jag gillar med gloMinerals Pressed Base:
  ♥ Man kan variera täckningsgraden och vill man ha ett heltäckande resultat så kan man få det snabbt och ofta behöver man inte ens concealer, det är bara att dutta på lite extra foundation just där.
  ♥ Naturligt resultat
  ♥ Finns i väldigt många nyanser.
  ♥ Snabbapplicerad och enkel, då det är ett pressat puder och inte ett löspuder
  ♥ Lugnande och bra för huden

  - Annons -

  8621-glominerals-glopressed-base-beige-light-raw

  Foundationen innehåller a,c och e-vitamin samt grönt té extrakt. Den är både återfuktande, antibakteriell och antiinflammatorisk och innehåller spf 18+ (Det beror lite på hur mycket man applicerar så klart).

  gloMinerals Pressed Base Foundation finna att köpa på Byher.se och kostar 479:-

  glominerals-foundation

  Fint resultat va? :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish