Fem år

  - Annons -

  Idag firar jag och Miska fem år tillsammans!! 

  Samtidigt som det låter länge (för att vara vår ålder) så känns det ändå som att det lika bra skulle kunna vara tio år haha.

  De flesta pratar om att man ofta tröttnar på varandra efter några år, och framför allt att man växer ifrån varandra när man blir tillsammans i så ung ålder. Jag var ju bara 16 år när vi träffades! Men jag och Miska har nog om något vuxit närmare varandra, och har det såå himla bra ihop fortfarande!

  Min kompis Frida brukar alltid säga ”när jag hittar någon så vill jag ha det som du och Miska” haha. Jag tycker att det säger en hel del när någon som har känt mig hela livet använder vårt förhållande som måttstock ;)

  Idag firar vi först med en riktig mysmorgon, och ikväll ska vi unna oss något glas vin här på hemmaplan och bara mysa!

  - Annons -

  Hoppas att ni får en underbar torsdag ni också! Kram på er!

  IMG_3889_111

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Åh, så roligt! Stort grattis till er! Jag och min sambo firar 10 år i januari! =) Plus att jag i samma veva fyller 30 år! ;) Tiden bara flyger iväg! <3

  2. Åh vilket underbart inlägg :-) Man blir alldeles varm inombords. Kärleken är väl härlig! Jag och min man har varit i lag sedan 99 och då var jag bara 14 år när vi träffades <3

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish