Festmakeup i Uppsala

- Annons -

Här kommer före- och efterbilder på en festmakeup jag gjorde på en kund som bokade sminkkonsultation ink. produkter hos mig :)

Vi gjorde en utjämnande bas med lyster och sedan fokus på ögonen och en förstorande blick. Blev riktigt snyggt! Här är resultatet:

BAS
Vi började med en ansiktsprimer som är extra utfyllande för porer och jämnar ut hudens struktur. Sedan la vi en semitäckande foundationgel som jämnar ut hudtonen och blir naturlig och fin. Den är väldigt hållbar också, sitter jättebra i linjer och är vattenresistent så den är en perfekt vår- och sommarfoundation, både för varma dagar och regniga dagar hehe :)

Röda partier neutraliserade vi med ett mineralpuder som tar bort rödhet.

Contouring för att mörka ner djupa delar av ansiktet och ljusa upp höga delar, för att framhäva hennes naturliga ansiktsdrag. Gjorde mest vid näsan, hon hade redan väldigt tydliga drag och markerade kindben så det behövdes inte så mycket. Avslutade med en pigg rouge-nyans på kinderna och fixing mist.

Ansiktsprimer   Pixi Flawless & poreless
Foundation  Pixi H2O Skintint (3 Warm)
Puder – gloMinerals Redness Relief Powder
Contouring – Pixi Book of Beauty Contour Creator
Rouge – gloMinerals Blush (Papaya)
Fixing Mist – Pixi Makeup fixing mist

ÖGONBRYN
Ögonbrynen har jag fyllt i med en brynpenna + bryngel. Jag gjorde formen mer markerad och hög i “högsta punkten” för en form som är mer lyftande.

- Annons -

Brynpenna + Gel – Pixi Natural Brow Duo (Deep Brunette)

ÖGON
På ögonen ville hon ha en festmakeup, men hon brukade knappt sminka sig alls i vanliga fall så det blev ingen jättemörk sminkning. Jag gjorde vi en guldbrun sminkning som förstorar ögonen och markerar blicken. Vi avslutade med en lashliner/fransmarkering som markerar fransraden och lyfter ögonen men är så tunn att den inte tar någon plats av ögonlocket, samt mascara.

Ögonskuggsprimer – Pixi Eye Bright Primer
Ögonskuggor – Paese Opal Eyeshadow Trio (Golden Brown)
Ljus kajalpenna –  gloMinerals Eye Pencil (Peach) (Längs vattenlinjen)
Svart lashliner/fransmarkering – Kryolan HD Cream Liner (Ebony) – Nyhet! Såå bra för lashliner!!
Svart mascara – Magnetic Lash Mascara

LÄPPAR
Vi markerade läpparna med läppenna för att framhäva formen, sen la vi ett jättesnyggt, krämigt läppstift i en färg som är ganska lik hennes egen läppfärg. Den ger ett glansigt och väldigt vårdande resultat.

Läppenna – Benecos Natural Lip Liner (Brown)
Läppstift – gloMinerals Cream Glaze Crayon (Heirloom)

Sen är det klart! :)

Hoppas ni blev inspirerade ♥

Ni kan läsa mer om våra behandlingar och boka tid hos oss på Creative Makeup i Uppsala på vår hemsida eller genom att ringa oss på 018 10 50 13.

Kram!

- Annons -
Föregående artikelWhite cut crease
Nästa artikelVårsminkning
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish