Festsminkning av Zahra

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Jag är såå glad att ni fortfarande kikar in här fast jag inte har varit den mest flitiga bloggerskan den senaste tiden ♥

  De senaste dagarna har varit fullspäckade, i princip alla på salongen har semester nu så jag är den enda som tagit alla sminkningar och frans- och brynbehandlingar de senaste veckorna. Vilket faktiskt har varit galet roligt! Jag brukar ju inte ta så här mycket bokningar i vanliga fall då jag har så mycket jobb runt omkring som ska ordnas.

  Men allt runt omkring ska hinnas med även nu, och bara den delen är mer än vanligt nu inför hösten också. Samtidigt som huvudet fortfarande inte funkar som det ska efter allt med mamma, och man blir trött (läs helt slut) mycket snabbare också, hur kan det bli så?

  Hur som helst, det jag egentligen tänkte skriva nu är att jag är otroligt glad att Zahra kommer tillbaka från sin semester idag, yeey! :) Vi är är inte hela styrkan förrän 1:a september, men jag kommer från och med idag ha mer och mer ha tid till bloggen igen. Bra va? :)

  - Annons -

  Zahra är en jätteduktig makeupartist som även trådar och gör frans- och brynbehandlingar. Här är en festsminkning som hon gjorde på en kund i våras:

  IMG_5545_vattenstämpel

  Fin va? :)

  Det var länge sen jag fotade dom här bilderna så kommer inte alls ihåg vad hon använde för produkter, men det är i alla fall smink från Byher.se.

  IMG_5550_vattenstämpel IMG_5551_vattenstämpel

  Hoppas ni har fått en fantastisk start på den nya veckan! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish