Finest Awards-look

  - Annons -

  Oj vilken morgon jag har haft, både helt underbar och samtidigt galet frustrerande haha.

  Jag har nu fixat mig helt färdig inför kvällens Finest Awards, och alltid när jag ska iväg så tycker jag att det är minst lika roligt att fixa sig som att gå på själva festen :) Så det har inte gått någon nöd på mig direkt!

  Men vårt internet vill inte fungera (nu bloggar jag hemma hos mami) så jag fick börja sminka mig supertidigt (klockan 7) i brist på annat att göra. Tänkte att internet kanske kommer igång, hade en hel del att jobba ikapp nämligen, men det har det fortfarande inte gjort, så jag fick boka tvättstuga och göra lite sån nytta istället.

  Dessutom gör dom någonting med avloppen i lägenhetshuset (står och suger med en lastbil med slang typ) och det STINKER i hela lägenheten! Så jag har gått runt hela dagen och tänkt ”Hoppas det inte sätter sig i kläderna! Hoppas det inte sätter sig i kläderna!

  Men nu äntligen är det snart dags att springa till bussen! Vi är fyra skönhetsbloggare som ska mötas upp och ta en drink innan galan, jag, CarolineHelen och Mathias, supermysigt :)

  - Annons -

  Jag har fotat lite helbilder på hur jag ser ut och tänkte bjuda på det innan jag beger mig!

  IMG_8227_111

  Temat är grönt och cocktail, och jag har inte gått all in på temat direkt, har grönt på smink och naglar och kände inte för att ha en cocktail-klänning heller. Men jag känner mig fin och det är ju viktigast! :)

  IMG_8239_111finest-awards-2015

  Det här superfina linnet som är kort i fram och långt i bak har min underbart duktiga kompis Julia Ronsten sytt! Fick det på posten för några veckor sen ”tyckte att den skulle passa bra på dig” skrev hon, gulle!

  Ska ha svarta klackar och en kuvertväska till det här också :)

  IMG_8246_111

  Skriver mer om sminkningen och visar närmare bilder imorgon, nu måste jag springa!

  Puss & kram! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish