Fixa brynen i Uppsala

  - Annons -

  Här kommer tre stycken brynförvandlingar som jag gjorde förra veckan! :)

  Vill ni också boka in er på Creative Makeup så kan ni boka online direkt på vår hemsida här.

  Kund nr. 1:

  Den här kunden har väldigt ljusa strån naturligt och önskade en form som är välformad men inte smalare och inte heller så högt plockad.

  Här är resultatet efter färgning och sedan efter att jag fyllt i med penna och bryngel:

  - Annons -

  Pixi Natural Brow Duo (finns i min webbshop!) är en superenkel brynpenna med flytande gel i ena änden och en trekantig penna i andra delen. En väldigt speciell penna! Den är inte bara ovanlig i utformningen utan också ovanligt enkel att använda om ni frågar våra kunder :)

  Den är klockren på den här typen av ögonbryn av två anledningar: 1. den är jättesnabb att använda på ett bryn som har en del egna strån och blir jättenaturlig och fin. Och 2. sånna här tunna strån blir jättefina med denna färgade gel (lätt färgad, inte som en brynmascara) för dom kommer fram på ett helt annat sätt!

  Kund nr. 2:

  Den här kunden plockade sina bryn hos oss förut men har testat en annan salong närmare där hon bor ett tag p.g.a. mer bekvämt, men sa att vi på Creative Makeup gör det bättre för vi plockar inte bara utan klipper också.

  Jag gillar inte att klanka ner på andra i branschen men hur man kan strunta i att klippa hennes bryn är för mig helt oförståeligt haha :)

  Efteråt sa hon “så här fina bryn har jag inte haft på länge!” och var så nöjd och glad! Då älskar man sitt jobb extra mycket :) ♥

  Kund nr. 3:

  På dessa bryn har jag fyllt i med penna för att visa dels hur hon kan sminka brynet själv men framför allt vilka områden hon ska låta stråna växa ut bättre.

  Denna kund kom till salongen och ville ha hjälp att forma med brynplock, hon hade plockat brynen själv hemma. Ett ganska klassiskt fall – man kan såklart plocka litegrann men framför allt måste stråna växa ut mer innan man kan börja forma :)

  Men till dess kan man fylla i med penna! Kolla vilken skillnad:

  - Annons -

  På detta bryn som dels är smalare och dels kräver mer precision (eftersom jag har sminkat utanför formen i överkant, framför allt i högsta punkten) så valde jag här istället den smala brynpennan glo Micro Browliner – finns i min webbshop! Den är klockren för den här typen av ifyllnad!

  Kram på er :)♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish