Fixa ombré-hårfärg på 1 minut

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Förra veckan fick jag pressprover på en utväxtspray från Vision Haircare, det är en nyhet som finns på bland annat Lyko och frisörsalonger.

  Vision Haircare Cover Up är en riktigt smart produkt när utväxten börjar bli frustrerande lång, man kan störa sig så fruktansvärt på den om man vill känna sig fin en dag!

  I dagsläget finns sprayen i ljusbrun, mörkbrun och svart, inte i röd så jag kan inte använda den för att trolla bort utväxten helt, men fick idén att spraya en svart ombré istället, och det blev riktigt snyggt! :) Dessutom har jag kunnat sätta den på prov mer ordentligt eftersom det syns tydligare när den försvinner.

  IMG_3291_111

  Produktbeskrivning från pressmaterial:
  “Trött på utväxten? Lång tid till nästa frisörbesök? Cover Up är räddaren i nöden! Cover Up är en utväxtspray som skonsamt och temporärt täcker din gråa utväxt. Tack vare samma munstycke som majoriteten av Vision Haircares befintliga produkter, finfördelas sprayen vid applicering för ett naturligare resultat! Säg hej till den ultimata quick-fixen för att bli av med utväxten och tvättas successivt bort med schampo och balsam. Hur länge pigmentet sitter i beror helt och hållet på din hårtyp.

  - Annons -

  Cover Up finns just nu i färgerna svart och ljusbrun på bl.a. lyko.se och utvalda frisörsalonger runtom i landet för 199:-/125ml.”

  Titta så snyggt:

  IMG_3282_111

  Så här du en ombré hemma:

  1. Spraya Cover Up i hårbotten och ner lite mot längderna. Jag borstade igenom det också diskret efter sprayning för att få färgen att tonas ner mer neråt.

  2. Tips för extra effekt! På bilden ovan ser ni att jag även har ljusare toppar, det gjorde jag enkelt genom att applicera lite vit, matt och ögonskugga med en stor sminkborste i längderna. Riktigt effektfullt och snyggt! Det kan man inte tro :) Jag använde Paese Kashmir Eyeshadow (601)

  IMG_3229_111

  Applicering
  Jag tycker att den var väldigt enkel att använda. Den har en mjuk spray som finfördelar färgen över håret. Och det var väldigt enkelt att då det jämnt. Och med jämnt så menar jag att det ser mjukt och fint ut, för jag som använde den till ombré-effekt vill ju inte ha ett rakt och jämnt resultat utan det får gärna vara lite skiftningar bara det inte ser flammigt ut.

  Resultat
  Jag tycker det ser otroligt snyggt ut! Tycker inte ni? :)

  Hållbarhet
  Först och främst så vill jag understryka att produkten är gjord för att ha lite i hårbotten mitt på huvudet bara. Jag sprayade i ganska mycket och då färgar den av sig ganska lätt. Jag lyfte på håret lite och sprayade även från undersidan och då blev jag lite svartdammig i ansiktet när håret legat neråt en stund. Och även nu 4 dagar senare så blir jag lite svart under naglarna och jag kliar mig i huvudet. Men det är fortfarande mörkt och snyggt!

  - Annons -

  Med andra ord, det färgar lätt av sig om man använder den som en ombré-produkt. Men jag tror absolut att hållbarheten är tillräckligt bra för att spraya bort utväxten i benan bara. Och den har tillräckligt bra hållbarhet för att jag ska vilja använda den igen, men man kanske inte ska ha en vit hatt på sig :)

  IMG_3239_111

  Det är dock bara en enda person som märkt någon skillnad och fråga om jag färgat håret haha, men det måste ju vara ett bevis på att det ser väldigt naturligt ut :)

  IMG_3283_111 Sammanfattning – Jag älskar den här produkten! Lätt att använda och riktigt smart både för att trolla bort utväxten (om man har brunt, mörkbrunt eller svart hår) men också för att gömma utväxten under en snygg, mörk ombré oavsett hårfärg :)

  Jag har som sagt den svarta nyansen och det kostar 149:- på Lyko.se

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish