Födelsedagsfirande!!!

Idag fyller min älskade Miska 27 år, men det är inte bara han som har födelsedag idag – min webshop fyller faktiskt 1 år idag!! :)

Detta firar jag genom att sänka de redan låga REA-priserna ännu mer  på nästan alla produkter! Woop woop!

Klicka här för att komma till REAN!

rea-sminkborstar

Ett exempel är sminkborst-setet med den praktiska burk-förpackningen, som man både kan förvara och frakta penslarna i utan att dom går sönder eller blir ruffsiga. Och medan man inte har dom nerpackade kan man använda burkens underdel som sminkborstställ. Den kostar nu enbart 199kr och hittills finns alla färger kvar!

Och rougepaletten kostar bara 39 kr och den lila 4-ögonskuggspaletten får ni för ynka 49 kr!

Skynda att fynda!!

IMG_9501_1

Så här såg det ut när Miska kom hem från jobbet igår! Han börjar jobba så tidigt (hans buss går kl 6 på mornarna) så jag tjuvstartade redan kvällen innan med förrätt och present :) Kan ni gissa vad som finns i paketet? hihi.

Ikväll ska jag försöka mig på 3-rätters och lite vin! Min syster Linda som jobbar som kock och min syster Malin som bara är riktigt duktig på att laga mat, kommer tröttna på alla mina fråga-om-hjälp-samtal snart haha.

Ska försöka vara klar till Miska kommer hem, får se hur det går. Jag har nämligen feber och knaprar både Alvedon och Ipren samt häller i mig tusentals koppar kaffe för att hålla mig vaken, så koncentrationsförmågan är lite sådär ;) Och jag som redan är så virrig, speciellt i köket! Men vad gör man inte för den man älskar :)

Trevlig kväll fina ni!

Föregående artikel4 nyanser av blått
Nästa artikelSpoiled

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish