Forma ljusa ögonbryn

  - Annons -

  Igår hade jag en 14-årig kund med helt orörda bryn som skulle få en ögonbrynsmakeover för första gången. Hon och hennes mamma åkte enda från Bromma för att komma till mig i Uppsala, så fint! ♥

  Blonda ögonbryn är jätteroligt för det kan bli så oerhört stor skillnad! Det blir nästan som en bryntatuering – kunden kommer dit utan bryn och går därifrån med fylliga och välformade :)

  Hon hade egentligen bara bokat bryntid men så blev både hon och hennes mamma så sugna på att komplettera med kolsvarta ögonfransar också, så jag klämde in en fransfärg med!

  Här är resultatet:

  - Annons -

  Vilken skillnad va? :) Förstår ni spänningen när man torkar bort brynfärgen för att se resultatet? Så himla kul jobb jag har känner jag då!

  Hon önskade en mjuk böj som inte blir för spetsig, spara så mycket av fylligheten som möjligt (alltså inte plocka smalare utan bara forma) samt en ljusbrun ton som passar hennes hårfärg. Vi blandade ljusbrun + pyttelite grått för att få en ljus färg som inte blir för varmt.

  Kul jobbstart efter semestern! :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish