Frågestunden

  - Annons -

  Som sagt är ni inte dom bästa på att kommentera. Men lite frågor fick jag iallafall, och jag är mycket glad för dom! :)

  Hur kom det sig att du började blogga?
  Jag började blogga för att alla bloggar jag följde uppdaterade så sällan. Jag hade helt enkelt så tråkigt på eftermiddagarna att jag behövde en egen blogg att uppdatera! Och så älskar jag att snacka också, jag kan prata i timmar! Nu skriver jag dock inte så mycket, men kollar du tillbaka i bloggen är det en hel del babbel.

  Anledningen till att detta sen blev en sminkblogg är så klart för att jag älskar att sminka. Och eftersom jag också älskar att blogga och ville ha ett huvudämne så var det valet inte så svårt! :)

  Hur ser ditt liv ut om 5 år? om du själv får välja!
  Ojoj, drömlivet vore ju såklart att antingen jobba som makeup artist/stylist eller åklagare (helst av allt domare i den kategorin!)
  Jag skulle bo i en stor lägenhet Stockholm, inte inne i stan men det ska ändå vara nära. Typ någon finare del av Nacka kanske!
  Jag skulle också ha ett hus utomlands i nått varmt land, där jag bor på vintern. Jag kommer tjäna så mycket i Sverige på våren och sommaren att jag kan ta semester hela vintern. Eller kanske tjäna pengar på bloggande då haha.

  Men vid 23års ålder nöjer jag mig med ett jobb som ger mig tillräckligt med pengar för att kunna unna mig lite vardagslyx och en fin lägenhet! Ska vi fortsätta på mina paradisdrömmar så får man nog lägga på några år i frågan ;)

  - Annons -

  Om du skulle skaffa en permanent sminknig, vad skulle du vela ha och varför?

  Just nu skulle jag vela fylla i mina ögonbryn, även fast jag har ganska ”mycket ögonbryn” så är det ju mycket snyggare om dom alltid är helt jämna och fylliga.

  Dock skulle jag hellre välja eyeliner, kanske ljus på inre ögonfransraden eller mörk på övre. Det är för att jag vill ha kvar möjligheten att bli blond igen. och det är ju inte så snyggt om man är blond och har så mörka ögonbryn som jag har idag ;)

  Om du skulle få möjligheten att välja mellan ett jobb som makeup artist till modeller eller att sy kläderna de ska ha på sig, vad skulle välja?
  Både och, och jag skulle vara modellen också! Haha nejdå men gud vilken svår fråga… Jag tror att jag väljer makeup artist, men då gör man det ju bara innen själva visningen. Det skulle vara sjukt kul med förarbetet att sy kläderna!

  Får jag fler frågor så svarar jag mer än gärna på dom också!!! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish