Gala, event, sminkjobb och koskit

  - Annons -

  Jag önskar ofta att mina dagar var lite mer intressanta så att jag kunde blogga om det med, för jag förstår att det är kul att läsa om lite sånt också och inte bara sminktips och produkter.

  Så nu när jag faktiskt har gjort massor med grejer de senaste dagarna så tänkte jag passa på att skriva lite om det :) Hoppas ni tycker det är lite kul!

  Onsdagen:

  1427360652-6079

  I onsdags var det Finest Awards som stod på schemat!

  - Annons -

  Superkul att vi var ett litet ”skönhetsgäng” som sågs innan, jag, Hiilen, Mathias och Caroline. Bloggare förstår varandra så bra, och speciellt när man även bloggar om samma saker!

  Det blev myyycket sminksnack kan jag tala om :) Bland annat vardagsproblem som att öppna dörren när man är halloween-sminkad med skotthål i pannan som Helen hade varit med om haha!

  Torsdagen:

  IMG_0293_111

  I torsdags jobbade jag först med blogg och webshop hela förmiddagen, man var ju lagom trött efter galan men det var bara att bita ihop :) Och sen bar det iväg mot Stockholm igen på ett event med Björlings Massageakademi, de presenterade den nya oljan Me Anima men utöver det kunde man även ta del av olika behandlingar så som spraytan, koppning och fillers.

  Jag var där med Annika Söderlund som gör permanent makeup på Creative Make Up. Hon gjorde inga behandlingar på plats, det kräver ju massa fokus, men vi pratade om salongen, svarade på frågor och visade bilder!

  Det var inte ett stort event men det var en hel del välkända ansikten även för mig som inte har så stor koll på folk, bland annat Tilde Fröling, Carin Da Silva och en bloggare som jag tokälskar – Daniel Paris!

  När folket började röra sig hemåt så passade Annika själv på att testa en behandling – ansiktsakupunktur :)

  IMG_0303_111

  Jag passade på att ta en närbild på henne när hon la sig ner, ser ni hennes fina fräknar? Dom är tatuerade!! Annika är helt osminkad på bilden.

  - Annons -

  IMG_0309_111

  Här ligger hon med alla nålar i ansiktet, och jag stod skärrad bredvid och titta på haha. Jag vågade inte testa själv när jag fick höra att de gick typ en cm ner i musklerna! Obehagligt! Men säkert jättebra, jag har ju väldigt spända käkar så borde testa egentligen :)

  IMG_0312_111

  IMG_0315_111

  Man kunde även trolla bort bekymmersrynkan i pannan som Jeanette på bilden gjorde. ”Jag behöver mina rynkor” sa jag, ”de är så bra att testa produkter på” haha. Är man skönhetsbloggare så är man :)

  Fredagen:

  Jag kom hem halv 1 på natten, och sen var det bara upp och hoppa igen klockan 5 på morgonen, efter 4 timmars sömn. Då var det iväg mot Arlanda!

  IMG_0340_111

  Jag höll till i ett konferensrum på Terminal 5, ååh vad sugen man blev på att åka utomlands då!

  Främst skulle jag piffa till SAS-personalens ögonbryn, men hade även med mig lite produkter för att visa och ge lite sminktips till de som undra. Och det var det som lockade mest också, jag plockade brynen på EN person haha, sen blev det mest sminkprat och testa ut färger. Men det var ju trevligt också :)

  - Annons -

  IMG_0318_111

  Lite stökig bild kanske, jag fotade lite snabbt innan jag skulle plocka ihop allting, och då hade en hel del testat och rört om bland produkterna :)

  Idag:

  20150328_120250_111

  Och idag fick jag en paus från allt det glammiga och ytliga, och firade min mormors födelsedag ute på landet! Jag älskar skönhet, men måste få trampa lite i koskit ibland också för att må bra haha :)

  Och efter det har jag mest bara städat här hemma i lägenheten, jag är både duktig på att stöka ner och på att städa, så det brukar jämna ut sig, men nu när jag knappt varit hemma så har jag enbart stökat så det såg ut som ett bombnedslag här! Hemskt!

  Hallen full med goodiebags (med utspritt innehåll som låg på golvet), kläder överallt efter alla ombyten och matbordet fullt med smink och nya produkter och paket som Miska har varit snäll och hämtat ut när inte jag har haft tid.

  Men värre problem kan man ju ha haha. Nya tag imorgon! Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag, fy så skönt :)

  Vad gör/har ni gjort i helgen? ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish