Gammal goding tillbaka i webshopen!

  - Annons -

  Ibland slutar märken med vissa produkter av en oförståelig anledning, och man blir lika ledsen varje gång en favorit försvinner ur sortimentet!

  Men som min kloka syster Malin brukar säga “tänk vad lycklig man skulle bli om man förlorade allt man hade och fick tillbaka det igen!“, och lite så kände jag när jag fick höra att Paeses nagellacksborttagning i den smarta pumpflaskan (som förut var bästsäljare på Byher.se) äntligen har kommit tillbaka! :)

  Den försvann ur sortimentet för ungefär ett år sedan, och jag blev såå frustrerad, min favorit! MEN NU finns det på Byher.se igen!

  IMG_3787_111

  Nagellacksborttagning i en supersmart pumpflaska som är riktigt effektiv, snabb och enkel att använda!

  - Annons -

  Den är acetonfri och innehåller ricinolja som både är återfuktande och antibakteriell.

  Dessutom har den en doft av tropiska frukter, och alltså hörrni, känslan av att gå och sniffa på händerna när man tagit bort nagellacket! Jag som alltid förut tvättade händerna efteråt och la den använda bomullen i en plastpåse innan jag slängde den i sopkorgen, för att jag tycker det luktar så illa. Men den här removern skulle man kunna ha som parfym haha :)

  IMG_3742_111

  Lägg bomullspaden direkt på pumpen och tryck ner en gång, så får du lagom mycket remover på bomullen.

  IMG_3757_111 IMG_3762_111

  Två stora tummar upp!

  Jag vet att Helen Torsgården använde denna förut, och när den togs bort ur sortimentet så hällde hon över sina andra removers i den här flaskan bara för att den är så smidig :)

  149 kronor kostar den och finns både i vår butik i Uppsala och på Byher.se.

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish