Glamorösa söndag

  - Annons -

  Jag hade en fullbokad lördag på salongen igår, svinkul! Och tog en bokning efter stängning också så stannade ännu längre. Sen avslutade vi kvällen med att laga middag hos Annika, mästerkocken Miska slängde ihop världens godaste hälleflundra med palsternacksmos och gurksallad med purjolök, citron och dill. Alltså hörrni, ni måste testa det! Så gott! :)

  Idag blir det en jobbfri hemma-dag, men ingen avslappning här inte! Vi har inte tvättat på flera månader, ni vet när det inte längre är akut p.g.a. att halva badrummet är fyllt med smutstvätt, utan för att det faktiskt inte finns några rena underkläder kvar i garderoben och man får använda sina ”ifall-jag-måste-trosor” som egentligen borde ha kastats för flera år sedan? Känner ni igen er, eller är det bara jag (?) haha.

  söndag-tvätt

  Ni är vana vid att se min lite mer glamorösa sida med vackra sminkningar och intensiv blick – men nu presenterar jag er även för söndags-Helena! Hon är också trevlig :)

  Jag är jäkligt duktig på att tvätta förresten, 100% strukturerad och planerar varenda maskin och upphängning in i minsta detalj. Brukar tänka att jag arbetar på ett tvätteri och är den mest effektiva i personalen #knäppgök

  - Annons -

  miska-en-söndag

  Jag och Miska är bästa tvätt-teamet! Jag ordnar upp allt det praktiska och han bidrar med underhållningen, pratande strumpor är standard i vårt tvätteri.

  Hur som helst, nu ska jag hälla upp en kopp kaffe, slå på Celine Dion på högsta volym och börja städa garderoberna.

  Ha en fin söndag allihopa! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Här hemma tvättar mannen för det mesta. Vi försöker köra varje vecka så man håller undan lite :-) Ja, nödtrosorna ligger där längst in. Inköpta på HM under högstadiet. 13 år sen typ (!).

  2. Jag är likadan med i-nödfall-trosorna! =D Och med själva tvättandet. Har stenkoll på vad jag tvättar och hur det ska hängas ;)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish