Glittrig partysminkning med röda läppar!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu har jag kommit hem från ännu en arbetsdag på salongen, och känner mig helt slut! När man är där så är allt jättekul och även fast man har mycket att göra och önskar att dygnet hade mer än 24 timmar så glider det på liksom :) Men sen när man kommer hem, då känner man hur huvudet fylls med bomull och man pratar men man säger bara fel saker hela tiden haha.

  Jag hängde lite med mina systerdöttrar Meja och Mila precis också. Den bästa aktiviteten var när Meja ville leka frisör, jag låg i soffan med huvudet på en hög kudde, och släppte ut mitt toviga hår som suttit i en knut hela dagen så fick hon borsta och göra det fint. Två flugor i en smäll – vi umgicks och lekte samtidigt som jag slapp borsta håret själv :)

  Och nu tänkte jag faktiskt krypa ner i soffan (eller det har jag redan gjort, och sitter här med min katt Viktoria i famnen) och ska slå på lite netflix, äta daimglass och sen kommer jag nog somna innan klockan slår 21!

  Men för att ni inte ska vara helt utan när jag ligger och latar mig så bjuder jag på en favorit i repris-sminkning som jag tycker är riktigt pangsnygg! Bra festsminkning för er som är ute i sista sekunden med att göra en partysnygga inför kvällen :)

  - Annons -

  Det supersnygga läppstiftet är Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick i nyansen Plum Desire.

  1. Ljus ögonskugga på hela ögonlocket, Paese Diamond Eyeshadow (nyansen nr.9)
  2. Brun ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen, Paese Kashmir Trio Eyeshadow (nyansen nr. 684)
  3. Tona ut kanterna på den bruna ögonskuggan och applicera den ner ytterst på undre fransraden också.
  4. Applicera den ljusa ögonskuggan i ögonvrån och innerst på ögonlocket också.
  5. Vit kajalpenna längs vattenlinjen, Paese Eye Pencil White.
  Silverglitter ovanpå den ljusa skuggan, Hologram-glitter fäst med Mixing Liquid båda från Make Up Store.
  6. Svart eyeliner med vinge, By Terry Ligne Blackstar.
  Lösögonfransar (halva) finns på vår butik.
  Svart mascara på alla fransarna, Golden Rose Miracle Lash Mascara.

  Snyggt va? Jag gjorde den här looken i december 2014, snart ett år sedan :)

  Hoppas ni gillade den! ♥

   

   

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Galet snygg sminkning! Saknar dock före och efterbilder från din senaste läpptatuering, när kommer det? :D

   • Tack! :) Det kommer när jag har gjort återbesöket, vilket är svårt att få till då både jag och Annika är så upptagna haha. Det läkte nämligen så fort att allt inte fäste (kan bli så ibland, det är därför det ingår återbesök) så jag vill visa bilder på det slutgiltiga resultatet sen :)

  2. Tycker denna är skitsnygg, ser fram emot när man skaffat glitter o prova! Provat denna utan glitter o blev nöjd :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish