Glittriga läppar & Gott nytt år!

  - Annons -

  GOTT NYTT ÅR fina, underbara, bästa ni!! Jag sitter här och skriver på årets sista blogginlägg, lyssnar på I’m so exited med The pointer sisters och taggar inför 2016 :)

  Det här året har varit så himla galet, det har hänt så jäkla mycket! Och det roligaste är att jag skrev en ”vad jag tror kommer hända 2015-lista” förra nyåret, och det är läskigt mycket som stämmer samtidigt som jag hade noll koll på vissa detaljer. Jättekul att läsa!

  I helgen ska jag skriva ett ”svar” till den listan samt skriva en ny för 2016, och försöka göra det till tradition. Tänk så kul om 20 år och läsa allt man trodde/hoppades skulle ske, och hur det faktiskt såg ut ett år senare, år för år :)

  Vad tycker ni, vill ni ha en liten resumé i bloggen också på allt som hänt 2015?

  HUR SOM HELST, jag är så himla glad och tacksam för alla ni som läser och inspireras av bloggen, och som handlar i webshopen, jag känner så stor kärlek till er att jag nästan börjar böla här bakom datorn haha. Ni är världens bästa! ♥

  - Annons -

  Nu ska ni få årets sista sminkning, en sminkning som är perfekt för er som inte är så haj på ögonskuggor men som ändå vill glittra så mycket att andras ögon faller av! ;)

  Untitled-12_111

  Jag grundade med läppstiftet gloMinerals Suede Matte Crayon (Sorbet) och sedan har jag duttat fast glitter med hjälp av Mixing Liquid från Make Up Store, samt har pyttelite genomskinligt läppglans för att det inte ska kännas för torrt.

  Glittret sitter bättre än man tror faktiskt, men äter man så försvinner det en hel del från området närmast munnen. Men det är bara att bättra på! ;)

  Untitled-1_1112

  Matchade dessa glittriga läppar med en bred eyeliner med vinge!

  kollage1_111_22

  IMG_5926_111

  Det här var sista inlägget för 2015, men vi hörs imorgon igen som vanligt. Ha nu en fantastiskt härlig Nyårsafton med massor av skratt och lyckorus!

  PUSS på er och GOTT NYTT ÅR!!! ♥♥♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish