Glo pressed base

  - Annons -
  Idag har jag sminkat mig med en foundation från Glo Minerals, och tänkte visa er före och efter bilder på det!
  Jag använde Glo pressed base – ett fast foundationpuder från Glo Minerals.
  Det är superviktigt med en bra grund om man sminkar sig varje dag. Både för utseendet och utförandets skull, men framför allt för hyn!
  Glo pressed base är en av de bästa grunderna jag har testat faktiskt. Gillar LilyLolo´s lösa foundationpuder annars, men det tar slut så snabbt. Och fast foundationpuder är mycket enklare att jobba med tycker jag.
  Den är också väldigt matt, vilket är jättebra för mig med flottig hy. Testade den på Nicolin idag också, som är väldigt torr i ansiktet och annars brukar använda en fondation med skimmer i. Men den här gav lyster och blev jättebra ändå! Jag har också hört att smink med skimmer i kan irritera huden ännu mer, och det är ju inge bra.

  Den är också väldigt täckande. Många som provat tex ID tycker att Glo täcker bättre. Dessutom – ju mer täckande, desto mindre behöver man använda för att få ett bra resultat. Och har man en finne eller är mörk under ögonen, så kan man ta en mindre borste och lägga lite mer på de ställena. Då fungerar det även som concealer, så att man slipper ha båda!
  Men det jag gillar mest med Glo pressed base, är ingredienserna! Den innehåller vårdande vitaminer. De flesta andra mineralpuder innehåller bara mineraler. Och så innehåller den ”finare” mineraler än många andra märken. (Vissa märken innehåller mineraler som kommer från fabriks-avfall!)
  100% osminkad Helena.

  Visst blev det bra?
  Knäppte bilder när jag bara hade foundation, men ljuset blev så dåligt på dom bilderna. Så valde att visa den här fast jag är helsminkad. Ni ser ju själva grunden ändå :)
   Nu MÅSTE jag plugga.
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish