gloMinerals foundation recension

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer en snabb gloMinerals foundation recension, vad jag gillar om den och bilder före och efter.

  Ni som har följt mig väldigt länge vet att jag använde gloMinerals Pressed Base Foundation jämt förut (och använder det fortfarande nästan alltid när jag gör sminkjobb) och har promotat det till tusen i bloggen i massor av inlägg, och nu finns denna mineralfoundation äntligen att köpa igen HÄR! :)

  gloMinerals foundation recension före och efter

  Grundsmink före och efter, där jag har använt gloMinerals Pressed Base, solpuder och rouge, och ingen concealer alls :)

  Annika har sålt gloMinerals på Creative Make Up i jättemånga år, och det var så jag började med dom också för typ fem år sedan. Och det är nu när vi har slagit ihop oss som jag börjar sälja det också! Jag har jättefå glo-produkter på webshopen för tillfället, men jag kommer se över sortimentet mer ordentligt inom kort. Men mina favoriter kan ni hitta redan nu, och denna foundation är alltså en av dom!

  Vad jag gillar med gloMinerals Pressed Base:

  - Annons -

  ♥ Man kan variera täckningsgraden och vill man ha ett heltäckande resultat så kan man få det snabbt, och ofta behöver man inte ens concealer, det är bara att dutta på lite extra foundation just där.
  ♥ Naturligt resultat
  ♥ Finns i väldigt många nyanser. Och jag kan dom flesta i huvudet vilket är en av anledningarna till att jag har använt dessa på sminkjobb de senaste åren, det går så snabbt att välja nyans då jag ofta kan avgöra det genom att bara titta på en persons hudton :)
  ♥ Snabbapplicerad och enkel, då det är ett pressat puder och inte ett löspuder
  ♥ Lugnande och bra för huden

  8621-glominerals-glopressed-base-beige-light-raw

  Foundationen innehåller a,c och e-vitamin samt grönt té extrakt. Den är både återfuktande, antibakteriell och antiinflammatorisk och innehåller spf 18+ (beror lite på hur mycket man applicerar så klart).

  Nu finns den på här och ni hittar alla nyanser där! :)

  gloMinerals foundation recension före och efter

  Fint resultat va? Vad tycker ni om gloMinerals foundation? :)

  Hoppas ni gillade min gloMineral foundation recension. Hojta till om ni har några frågor ♥

   

   

   

  - Annons -

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Vad rekommenderar du för borste för att applicera den? Har en kabukiborste, funkar det?
   Tack till den inspirerande blogg, ska kika in någon dag i i butik :-)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish