glominerals Luxe Liquid Foundation

  - Annons -

  Jag har hört så mycket bra om gloMinerals nya foundation ”Luxe” som innehåller diamantpulver för att ge lyster till hyn, så jag var väldigt nyfiken när jag igår skulle testa den för första gången!

  Applicering: Konsistensen är väldigt rinnig, men känns ändå krämig när man applicerar den på huden. Lätt att applicera, dessutom känns den väldigt dryg, man behöver inte så stor klick för att det ska räcka till hela ansiktet.

  Resultat: Den jämnar ut hudtonen bra, täcker stora porer, resultatet blir väldigt naturligt och huden känns mjuk och len efteråt. Jag reagerade också på att den höll sig matt väldigt länge, ett stort plus för personer med oljig hy. Den blev även bra på mina lite torrare partier i ansiktet.

  Slutsats: För att kosta en 500-lapp skulle jag dock önskat mer täckning, det ser bra ut på bilderna men jag kompletterade faktiskt med en concealer så fort jag fotat klart och skulle gå ut. Men det beror ju helt vad man är ute efter!

  Jag kan tänka mig att den här är perfekt för personer med mogen hy eftersom resultatet blir så naturligt, och dessutom har den anti age-effekt. Och det är ju ingen student-foundation direkt med tanke på priset.

  - Annons -

  • Innehåller diamantpulver.
  • Innehåller en exklusiv antioxidantblandning, vitamin A, C & E samt Grönt Te-extrakt.
  • UV-skydd.
  • SPF 15.

  Någon av er som testat? Vad tyckte ni?

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish