Gnuggis-tatueringar i vitt och silver!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu har jag vaknat till liv efter en lång sovmorgon, gick och la mig klockan 4 inatt (efter ett antal nattmackor med älsklingen) men nu känner jag mig förvånansvärt pigg igen :) Miska har varit så gullig idag – städat och fixat lyxig mysfrukost medan jag låg i sängen och tittade på Lyxfällan. Hur bra kan man ha det på en skala :)

  Nu har jag i alla fall kommit igång, och har precis fotat mina smycken som jag hade igår som jag tänkte visa er! Jag har dom fortfarande på mig, för det är nämligen sånna där gnuggis-tatueringar som är så himla snyggt! De är fortfarande lika fina trots galen utekväll.

  Guldtatueringar har blivit väldigt populärt den senaste tiden, men igår körde jag på silver och vitt, otroligt snyggt!!!

  Jag använder tatueringar från märket Lulu dk. Tattoos som jag fick pressprov på från Beauty.theyouway.com förut, de har flera olika varianter och jag har “High Noon” som innehåller tatueringar i både guld, silver och vitt!

  Den vita tycker jag nog mest om faktiskt, superfint ju :) Det blev en liten bit kvar efter att jag lindat tatueringen kring armen, så jag klippte tre små rutor av den och satte på fingrarna också:

  - Annons -

  Och vet ni vad jag vill ha i vår? Sånna här tatueringar i guld och turkost!! Hur fint vore inte det till en ljus våroutfit? :)

  Lulu dk Tattoos har tatueringar med turkost också, “Blue Lagoon” innehåller färger i både guld, silver och turkost. Jag känner ett extremt ha-begär efter dom just nu!

  Vad tycker ni om sådana här tatueringar? Tycker ni att det är lika fint som jag gör? :)

   

  - Annons -
  Föregående artikelSå här kul hade jag igår!
  Nästa artikelBrown Glam
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish