Golden Rose Miracle Lash Mascara

  - Annons -

  Goddag fina ni!

  Här kommer recensionen på en av Golden Rose-mascarorna, dom har jättemånga olika faktiskt men denna Miracle Lash Mascara som jag tänkte visa er nu, samt Sexy Black Mascara som jag också säljer i webshopen är hittills mina favoriter :)

  grön-mascara

  Det jag gillar med Miracle Lash Mascara (som påminner väldigt mycket om Paeses mascara som jag också säljer) är att gummiborsten kammar fransarna så bra så att man får väldigt mycket separation, samtidigt som man kan arbeta mycket med borsten och få längd och volym!

  Jag brukar bara lägga ett lager för jag föredrar så naturliga fransar som möjligt på mig själv, men jag har för att visa er lagt två lager med mascara på fransarna, och ändå är dom väldigt separerade! :
   –IMG_1893

  - Annons -

  Man får en snygg böj på fransarna och mascaran håller bra hela dagen utan att smula eller kladda.

  IMG_1910Mascaran kostar bara 119 kr och finns att köpa här!

  Borsten kommer lätt åt även de korta stråna och passar både personer med korta och långa ögonfransar.

  Två tummar upp säger jag :)

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. hej helenis! ute efter en mascara, med gummiborste, som inte smular eller kladdar precis som den här, men jag undrar: är den lätt att tvätta bort eller måste man gnugga mycket för att slippa bli alldeles grå under ögonen? det är nämligen mitt problem med den mascaran som jag har nu trots att jag har en kickass-sminkrengöring. :)

   • Hej darling! :) Jag har inga problem alls med att ta bort den här mascaran, så har du till och med en kickass-sminkrengöring så ska det absolut inte vara några problem! :) Har bara en kvar i lager dock så då får du skynda dig! Men om den tar slut så kan jag säga att Paeses mascara också är lätt att tvätta bort, + smul och kladdfri :) Kraam!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish