Gör din brudsminkning själv – boka sminkkonsultation

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Förra veckan hade jag en sminkkund från Stockholm på salongen i Uppsala som ska gifta sig i sommar och göra sin egen brudsminkning. Så vi gjorde en sminkkonsultation ink. produkter där jag väljer ut produkter anpassade för brudmakeup och som hon enkelt kan lära sig att göra på sig själv :)

  Det är en jättebra investering inför bröllopet! Lite beroende på hur mycket produkter man måste köpa hem så hamnar det ofta på ungefär samma prisklass som om man bokar en makeupartist som gör både brudsminkning och provsminkning, men nu får man dessutom kunskap och produkter som räcker mycket mycket längre än bara en dag.

  Här är resultatet:

  BAS:

  - Annons -

  Ansiktsprimer – Pixi Flawless & poreless
  Foundation – Pixi H2O Skintint (2 Nude)
  Concealer – gloMinerals Under Eye Concealer (Golden)
  Puder som tar bort rödhet – gloMinerals Redness Relief Powder
  Contouring & highlighter – Pixi Book of beauty contour creator
  Rouge – gloMinerals Blush (Papaya)
  Fixing mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder

  Vi började med en ansiktsprimer som är nedmattande för oljig hy samt fyller ut porer. Efter det en gel-foundation som är vattenresistent (bra på bröllop när man ska vara beredd på alla väder och tårar) och som inte innehåller spf vilket också är bra när man gifter sig och ska fotas mycket. Och lite concealer på några små prickar.

  Sedan redness relief powder som tar bort rödhet otroligt effektivt, den är jättebra i förebyggande syfte på bröllop också om man lätt blossar upp när man blir nervös eller dricker ett glas bubbel. Contouring och highlighter (både matt highlighter och med lyster) och en rosig rouge på kinderna, men rougen ska man också vara försiktig med på bröllop om det ska fotas svartvita bilder, färg blir en grå skugga på bild vilket kan få kinderna att se lite intryckta ut.

  Vi avslutade med fixing mist och sedan nedmattande puder efter det – jag applicerar alltid pudret efter misten, annars kommer pudret absorbera misten.

  Ögonbryn – Pixi natural brow duo (Deep Brunette)

  Ögonbrynen fyllde vi i med en brynpenna som är formad som en trekant (ger en väldigt mjuk ifyllnad) och bryngelé med lite färg. Vi la lite extra i högsta punkterna för att lyfta brynen mer.

  ÖGON:

  Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
  Ögonskuggor – Paese Opal Eyeshadow (Melba)
  Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – gloMinerals Eye Pencil (Peach)
  Eyeliner – Kryolan HD Cream Liner (Ebony)
  Mascara – Magnetic lash mascara

  Melba-paletten från Paese är såå fina bröllopsfärger! Persika, aprikos och ljusbrun, verkligen fint! Vi la ljust innerst, rosa i mitten och brunt i ytterkanten och över globlinjen.

  Vi markerade sedan ögonen med fransmarkering/lashliner och ljusade upp vattenlinjen med en benvit penna.

  - Annons -

  Läppstift – Läpparna på bilden är en liten blandning eftersom vi testade lite olika, men den hon bestämde sig för att ha på bröllopet är det matta läppstiftet gloMinerals Suede Matte Crayon (Monogram). Det är ett jättebra läppstift när man vill att det ska hålla hela dagen och inte kladda av sig när man pussar sin nyblivna man ;)

  Så fin!

  Vill ni boka sminkning hos oss på Creative Makeup så kan ni boka online här! Vill ni boka mig specifikt så måste ni dock ringa 018 10 50 13 eller maila mig på helena@creativemakeup.se för jag har inte så många tider :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish