Gör din egen brudsminkning

- Annons -

Den här sminkningen gjorde jag på en blivande brud som ska gifta sig nu på lördag och ska då göra sin egen brudsminkning :)

Hon bokade sminkkonsultation inkl. produkter hos mig på Creative Makeup i Uppsala vilket verkligen är en bra investering om man ska göra sin egen brudsminkning, för det är många detaljer man behöver tänka på jämfört med en vanlig sminkning. T.ex. ska det fotas med blixt? Ska ni fota svartvita bilder också? Det ska hålla från morgon till kväll o.s.v. På en konsultation får du hjälp med alla dessa saker samtidigt som du lär dig göra hela makeupen på egen hand – och även produkterna så att du kan göra exakt likadant hemma sen!

Och tipsen och produkterna har man ju användning för jättelänge efteråt också, det är ju inte bara för en enda dag :)

En naturlig makeup med lätt bas (så att dom fina fräknarna skiner igenom) bara ögonskugga på ovansidan av ögonen för en lyft blick och en fin färg på läpparna. Ögonbrynen är tatuerade på vår salong, av Ida :) Så dom har vi inte fyllt i alls.

BAS:
Ansiktsprimer – glo Illuminating primer
Foundation – Pixi H2O Skintint (2 Nude)
Concealer – Pixi Pat Away Concealing base (1 Cream)
Contouring & matt highlighter – Paese Contouring Palette (No. 2)
Rouge – glo Skin Beauty Blush (Papaya)
Fixing mist – Pixi makeup fixing mist

Hon har normal hudtyp och vi grundande med en ansiktsprimer som ger en jättefin lyster. Därefter lätt täckning med semitäckande foundation i hela ansiktet och avslutade med en heltäckande concealer under ögonen. Hon hade inte så mycket att täcka under ögonen idag men jag visade detta eftersom hon sa att hon vissa dagar är ganska mörk under ögonen. Sen contouring, rouge och fixing mist på det!

ÖGONBRYN:
Enbart bryntatuering (gjord av Ida på Creative Makeup)

- Annons -

ÖGON:
Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
Ögonskuggor – glo Shadow Quad (Bon Voyage)
Ljus kajalpenna längs vattenlinjen – gloMinerals Eye Pencil (Peach)
Eyeliner – Kryolan HD Cream Liner (Ebony)
Mascara – Magnetic lash mascara

Ögonmakeupen la vi bara på ovansidan av ögonen, dels för att det ger ett fint lyft till blicken men också så att hon inte behöver vara lika försiktig när det kommer tårar. Mascaran på underfransarna håller ju bra men gråter man mycket kan det vara skönt att slippa tänka på att man har mycket makeup under ögonen.

LÄPPAR:
Läppstift – glo Lipstick (Love potion)

Jag la ett tunt lager av läppstiftet, färgen blir mer mild och fin och dessutom blir den extra puss-vänlig då :)

Enkelt och fint!

Om du också vill boka tid hos oss så gör du det enkelt online på vår hemsida! (Jag personligen tar inte jättemycket bokningar längre men det går att maila förfrågningar till mig på helena@imakeyousmile.se).

En sminkkonsultation kostar 995:- och det ingår produkter för hela summan som man väljer valfritt efter att man blivit sminkad :)

Kram på er och ha en riktigt fin start på den nya veckan! ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Split Ender Pro – för slitet hår och kluvna hårtoppar

Här kommer en recension av Split Ender Pro som är en apparat för slitet hår och kluvna hårtoppar. Den är så cool! Ibland sitter man...

Dip-in nagellacksborttagning i burk (recension)

Jag älskar dip-in nagellacksborttagning, det är så himla smidigt ju! Flera märken har "dip-in nail polish remover" och jag har testat lite olika, men just...

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish