Grå vardagssminkning

  - Annons -

  Den gråsvarta triopaletten från Paese (nr. 685) är en klassisk “party-palett” som många kopplar ihop med sotade ögon då den är väldigt bra till det.

  Men den ljusgråa ögonskuggan är faktiskt oerhört fin även ensam till en vardagssminkning, så det tänkte jag visa er idag :)

  Perfekt för er som gillar lite kallare toner!

  IMG_7864_111

  Läppstiftet är Paese Lipstick som innehåller arganolja, detta är nyansen nr.10!

  - Annons -

  IMG_7819_111

  IMG_7819_111 - kopia

  Ljusgrå ögonskugga sotat runt hela ögat, Paese Kashmir Trio Eyeshadow (685)
  Ljus skimrig ögonskugga i ögonvrån och under brynet, Annikas Favoritskugga.
  Svart eyeliner med vinge, Paese Penliner.
  Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

  IMG_7835_111

  IMG_7837_111

  Fint va? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. den här sminkningen var verkligen fin! in favvo! jag som är nybörjare på det här med skuggor och eyeliners, hur gör man en sån fin eyeliner med vinge?

  2. Hur ska jag undvika att få mascara fläckar ovanför ögonlocket ( Alltså jag får det ALLTID precis under ögonbrynen där man highlight:ar ) Oavsett om jag har mycket/lite smink på mig så blir det sådana fläckar och det är inget jag brytt om förut, men gör det då nu. Jag har rätt mycket mascara på mig och får hyffsat långa fransar trots att jag inte använder lösögonfransar. Men har du något tips mot detta tro? Isåfall skulle det uppskattas! Jag blir ju så trött på att se mig i spegeln och varje gång så ser jag ut som en prickig panda runt ögonen. :)

   • Du menar alltså att du får så under dagen? Det beror antingen på att din mascara är dålig kvalité, har du testat någon annan? Men det jag tror mest på är att du har oljiga ögonlock, även om en mascara är vattenfast så är den ju inte oljefast liksom. Använd ögonskuggsprimer och pudra mycket är mina tips, bättra på med puder under dagen också :) Kram!

    • Ja, jag får det alltså under dagen och inte vid själva appliceringen eller så. Tack för ditt svar, kram! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish