Grekland, baby!

  - Annons -

  Just nu sitter jag och älsklingen i bilen på väg till Arlanda.

  Som ni säkert inte har missat så ska vi åka till Grekland, och är borta i två härliga veckor!

  Men bloggen då? Tänker ni nu. Och hur går det med webshopen?

   

  1. På Modern Mom har jag tidsinställt inlägg, ett om dagen. Så oavsett hur det fungerar med Internet där nere, så kommer ni ändå kunna läsa där :) Mycket sminkningar!

  - Annons -

  2. Min underbara syster hjälper mig med webshopen så länge, jag har lämnat alla produkter till henne och förklarat allting så noggrant jag bara kan. Så ni kan beställa grejer som vanligt, och förhoppningsvis så får ni paketen lika snabbt också. Syrran har lovat att sköta sig :)

  3. Det finns Wi-fi nästan överallt om jag förstått det rätt, även på hotellet. Så det kommer förmodligen en hel del personliga bildinlägg från själva semestern! Men det är väl alltid roligt att se :) Ska försöka lägga upp mycket outfits också!

  4. Vi ska även ha Internet på rummet (jag vågar dock aldrig lita på det funkar som det ska o.s.v.) så jag ska försöka sminkblogga som vanligt även på denna blogg, åtminstone försöka hålla en ganska god standard!

  5. Som sagt så räknar jag med att ha Internet, så det är bara att maila och kommentera som vanligt, jag svarar!

  6. Jag kommer sminka mig på kvällarna, så dom får ni se! Men kanske inte lägger lika stor vikt i att skriva och länka produkter bara. Miska är lite rädd att jag kommer noja mig över bloggen hela semestern, så jag måste skynda mig lite ;)  Men ni har ju redan sett vad min necessär innehåller så ni kan väl gissa er fram hehe ;)

   

  Bye, bye!!! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish