Hållbara mjuka läppar

  - Annons -

  Krämiga och mjuka läppar i en fin neutral nyans, som håller bra och inte behöver bättras på ofta. Visst låter det bra? :) Perfekta vardagsläppar på vintern då många har lite torrare läppar som behöver mycket fukt.

  Dagens läppar är precis så! Otroligt mjuka läppar med vårdande läppstift med arganolja och riktigt hållbart resultat med läppenna och läpp-primer. Här kommer en tutorial på hur jag har gjort med läppsmink från webshopen:

  img_1149_111

  Fint va? :) Funkar till alla tillfällen.

  dagens-lappar-fore-och-efter

  - Annons -

  Fint va? :) Efterbilden ser fylligare ut med det är lite för att jag råkade ha munnen mer öppen. Jag har inte målat läpparna större alls, eller ja dom är ju tatuerade större från början men dom är inte sminkade mer utanför än tatueringen ;)

  Så här har jag gjort:

  img_1116_111

  1. Paese Colour Adapt Lip Pencil*
  Den här genomskinliga läppennan är egentligen till för bara konturerna, men jag tycker att den är grymt bra som läpp-primer på hela läpparna! Lite vaxig (men inte alls kladdig) i konsistensen och är en perfekt grund för läppstiftet och får det att hålla längre. Innehåller vårdande ricinolja, lecithin som reglerar fukten och E-vitamin.

  img_1122_111

  2. Benecos Natural Lip Liner (Brown)*
  Läppenna sitter alltid superbra! Markera konturerna med en färg som är lite mörkare än din egen färg.

  img_1131_111

  3. Paese Lipstick (25)*
  Och avsluta med det här supersnygga läppstiftet! Vårdar läpparna med arganolja och är jättemjukt och skönt på läpparna. Har fått otroligt många 5-stjärniga recensioner i webshopen :)

  Sammanfattning:

  dagens-lappar-tutorial

  - Annons -

  Snabbt, enkelt och snyggt!

  img_1158_111

  PUSS på er! ♥min-webshop

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish