Hållbarhetstest – Läppenna & primer

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har gjort ett litet hållbarhetstest på röda läppar som håller länge!

  Att ha en läppenna på hela läpparna är en bra idé om man vill att det ska hålla länge. Jag brukar använda Yves Rocher Automatic Lip Liner som sitter väldigt bra, men om man dricker mycket varmt eller äter så behövs det bättras på för att inte så tokigt ut.

  Men nu testade jag att även ha Lumene Eye Shadow Primer under, för att se om det höll ännu bättre då, och det upplever jag faktiskt att det gjorde! :)

  primer-på-läpparna

  Jag började med att lägga ett tunt lager primer på hela läpparna. Jag rekommenderar dock lite mer läppvård innan, så att det inte blir så ojämnt som det blev på mig (gjorde dock inte jättemycket när jag hade måla läppennan).

  - Annons -

  Få bort det fnasiga på läpparna:
  *Börja med att värma upp dom litegrann, exempelvis ta en dusch.
  *Lägg ett tjockt lager fuktgivande läppbalsam (obs ej Lypsyl)
  * Låt läppbalsamet verka i ca 15 minuter.
  *Skrubba läpparna försiktigt med en tandborste eller frottéhandduk. Du kan även använda en peeling eller socker+olivolja. Då lossnar alla flagor utan att riva upp läppen!

  Jag la primern litegrann utanför konturen också, då jag har små, små pormaskar där som stör när man ska få till en skarp linje med läppennan. Sedan är det bara att fylla i läpparna med läppennan och så är du klar!

  hållbarhetstest-läppennaHär ser ni slutresultatet av mitt test!

  (Det var svårt att få till en osuddig dagsljusbild på sista bilden, då solen nästan gått ner)

  Det bör tilläggas att jag även drack en hel del kaffe de 4 första timmarna. 6-timmarsbilden är så det höll sig sen till jag tvättade bort det på kvällen.

  Tycker det är så orättvist för oss med små läppar, åh vad jag avundas er med stora ibland :) För oss med så läppar så är mängden som försvinner när man äter ca halva läppen, och då ser det så konstigt ut. Men det syns ju knappt på stora läppar för dom har så mycket läppsmink kvar runt omkring i alla fall!

  Hur som helst, har jag dessa läppar så vet jag att jag åtminstone inte bör se ut som hej kom och hjälp mig efter några timmar, även om jag skulle ha bättrat på litegrann då och då och jag skulle ha visat mig ute :)

  Tummen upp alltså!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish