Handsprit med pärondoft (Alcogel)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  På tal om alkoholer som jag skrev om i morse – Någonting jag hatar är handsprit som inte har någon god doft. Jag spritar alltid händerna när jag har sminkkunder, och sen jag började jobba på Creative Make Up så har det blivit flera kunder i veckan och då känns det alltid lite psykiskt jobbigt att lukta handsprit. Som om man tagit en sup innan haha.

  Och jag gillar inte själva alkohollukten heller, fy…

  Men nu fick jag DAX Alcogel Pear & Lily i goodiebagen på Beauty Awards, och den doftar såå gott! Det kommer bara vara härlig att sprita händerna innan mina sminkningar och brynplockningar nu! :)

  Handsprit med pärondoft

  Jag har en liten flaska på 50 ml, men HÄR kostar den bara 45 kr för hela 250 ml, så den är väldigt billig! Då kommer den i en praktisk pumpflaska också. Måste beställa det till salongen sen :) Den finns i 50 ml också och en sådan liten kostar 29 kr. Perfekt att ha i handväskan!

  - Annons -

  “DAX Desinfektionsprodukter är välbeprövade och har använts inom svensk sjukvård i mer än 30 år.
  DAX Alcogel Pear & Lily är en återfuktande handdesinfektion med en frisk doft av päron och vita liljor.
  Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka.

  • Doftar friskt av päron och vita liljor
  • Avdödar effektivt bakterier och virus
  • Produkten är en gel som är lätt att applicera på händerna
  • Återfuktar huden
  • Godkänd enligt EN1500
  • Effektiv mot calicivirus/vinterkräksjuka”

  Gelen är mer flytande än dryg, torkar snabbt i händerna och huden känns inte alls torr efteråt, bara rena och väldoftande!

  Två tummar upp! :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Den där handspriten låter nästan för bra för att vara sann…googlar man på lite fakta om vk-sjuka (vill inte skriva hela ordet, blää…) så står det överallt att handsprit INTE biter på det viruset (norovirus). Så jag skulle nog inte lita på den marknadsföringen helt och hållet. Men det är ju najs att den doftar gott iallafall :-)

  2. Ang, Bloglovin… Dina inlägg går inte att öppna alls! Bara vitt fönster, vilket gör att jag lätt hoppar över dina inlägg… Tyvärr! Hoppas det snart löser sig!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish