Hängmatta, sol & nässel-te

  - Annons -

  Lite svårt är det att koppla bort jobbet och slappna av när man är egen företagare och har massor av grejer man skulle vilja/behöva ta tag i. Jag kunde inte somna igår, så jag jobbade till 12 på natten och sedan låg jag vaken i sängen till 2-tiden och tittade på New Girl haha.

  Men idag tog jag en sovmorgon till 11 och har förberett med massor av mys ute i trädgården med musik och hemgjord, iskall nässel-te i hängmattan i solen. Riktigt härligt!

  Önskar en en fantastisk dag ni också! :) ♥

  IMG_6668_111

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish