Hårfager hos Monica Werner

  - Annons -

  En leverantör (som jag träffade senast för 2 veckor sen) var förbi salongen idag:
  JagHeeej! Är det bra med dig?
  Han Hej! Eh jaa, jag söker Helena är hon här?
  JagDu menar Annika? Nej hon är inte här idag tyvärr.
  HanNej, Helena, är hon inte här?
  JagMen det är ju jag!

  Jag har varit och fixat frillan hos Monica idag, och visst är det skillnad men inte såå stor skillnad haha, han kände inte igen mig med nya hårfärgen sa han och såg väldigt förvirrad ut innan jag skattade – då kände han igen leendet haha :)

  Med andra ord så har jag varit hos Monica Werner igen (som har ny superfin salong!) och som vanligt när man säger “jag vill ha det gamla vanliga” så kommer hennes kreativa ådra fram och föreslår någonting roligare, och man går alltid därifrån med ett leende på läpparna och känner sig jättefin!

  Det är ju så med håret, man behöver inte alltid göra en megastor förändring eller köra det gamla vanliga, det finns massor av småförändringar man kan göra för att liva upp tillvaron utan att fatta några större beslut. Så länge man har en energirik frisör som tycker det är kul att testa nytt så är det ju superroligt, en pytteliten nyansskillnad kan göra stor skillnad för en själv :)

  IMG_7633_111

  - Annons -

  Så nu ser mitt hår ut så här – ännu mer rosa!

  Hon hade ungefär samma färg i hårbotten som vanligt, fast testade ett annat märke som är lite mer miljövänligt – me like! Och sen hade hon i en färgad inpackning i längderna istället för färg eller toning som vi brukar ha annars, en inpackning som jag också fick med mig hem och kan bättra på färgen med i duschen, såå himla nice!

  Inpackningen är ett märke med färger som hon blandar till själv på salongen, så man får en nyans som är perfekt för ens eget hår. Köper man t.ex. Revlon eller Maria Nila (som jag också tycker om) så finns det ju bara färdiga nyanser.

  Och den här inpackningen kan jag säga direkt att den är otroligt mycket mer effektfull än dom jag har testat innan! Monica applicerade en knallrosa nyans i torrt hår i hela längderna (det är mer effektivt i torrt hår, men det går åt mycket mer) och det gav mer färg än när hon har använt riktigt färg eller toning, superkul :)

  Så nu känner jag mig riktigt pangsnygg i håret, älskar att det är ännu mer rosé än det brukar! ♥

  IMG_7613_1111

  Kan verkligen rekommendera Monica till er som vill göra en rolig förändring!

  IMG_7626_111

  Vad tycker ni? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  9 KOMMENTARER

  1. Jag är såååååå avundsjuk! Just den färgen jag vill ha! Supersnyggt alltså!! Supersuper.
   Jag har henna i håret som jag försöker växa bort, men det lär ju ta 4-6 år innan det är gjort. Sen blir det rosa här med. Eller silver!

  2. Ämen SÅ snyggt!! Du passar galet bra i den hårfärgen och jag är superavundsjuk :-) Snyggt också när du fyller i brynen i samma ton!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish