Hårfärg från rött till blond

  - Annons -

  Någonting som jag alltid har tyckt är superkul, både på bloggar men även på vänners privata Facebook och liknande, det är när folk lägger upp bildkollage med olika hårfärger man har haft! :)

  Innan jag började gå hos Monica Werner så har jag i princip alltid varit blondin. Jag hade en period när jag var 8 år där jag hade mörklila hår, och en period i gymnasiet när jag var brunett i ett år, men utöver det så har jag varit blond i hela mitt liv. Miskas bästa kompis sa till mig förut “jag kollade i gamla skolkataloger, och du har fan sett likadan ut jämt, från 9 år till 16 år är det typ samma bild på alla skolfoton” haha. Det ligger någonting i det faktiskt.

  Men nu äntligen har jag de senaste två åren faktiskt ändrat min hårfärg regelbundet, så nu ska jag njuta av att publicera ett bildkollage med MINA hårfärger från våren 2014 till nu hösten 2016 :)

  Vilken är er favorit?

  harfarg-fran-rod-till-blondin

  - Annons -

  I maj hade jag löshår från Hairtalk som jag var väldigt nöjd med! Så dyrt bara annars hade jag fortsatt utan tvekan (dock inte dyrt jämfört med många andra förlängningsmetoder som tar flera timmar hos frisören). Den förlängningen gjorde jag på salongen Creative Zone som hjälpte mig att sätta i det när jag blev sponsrad med löshår från Hairtalk, men nu använder dom inte det märket längre så nu kan man göra även Hairtalk extensions hos Monica :)

  Jag var för övrigt jättenöjd med Hairtalk, men gillade inte deras produkter jättemycket och tyckte det kändes oseriöst att garantin enbart gäller om man använder deras produkter, samtidigt som dom sa att man inte fick använda produkter med silikoner – samtidigt som deras egna produkter innehöll just silikoner. Hur märkligt är inte det? Så jag var supernöjd med håret och metoden, men använde naturligt och ekologiskt silikonfritt schampo och balsam.

  har-uppsala

  Mina favoriter är nog utan tvekan de två senaste faktiskt, pastellrosa i juni och den färgen jag har idag! För jag föredrar att vara ljus, men tröttnar jättesnabbt och tycker lätt att färgen känns tråkig om det inte “händer” någonting. Så dessa är helt i min smak :)

  Ni kan boka tid hos Monica Werner online på hennes hemsida. Hon har ganska långa väntetider så boka ganska långt i förväg. Hon är grym på förändringar och har även gått en specifik bayalage-utbildning :) För mer inspiration och före- och efterbilder så kan ni även kolla in hennes Facebook.

  Kram! ♥namnlogo

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. De två senaste, helt klart. Lite ljusare och naturligare men med en twist. Gillar den du har nu, mycket fint.:)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish