Hårplaner

  - Annons -

  Vill ni veta nått kul? :)

  Jag pratade ju om att färga håret sombré förut, och den 4:e mars har jag faktiskt bokat tid till det nu! Det är Monica Werner från salongen “Frisörerna” i Uppsala som ska få hedersuppdraget att göra förvandlingen. Jag har varit där och pratat lite och hon verkar förstå hur jag vill ha det, och även hur hon ska göra för att få det så.

  Det läskiga är att alla blekta hår tydligen reagerar olika, och man kan inte veta säkert i förväg hur färgerna kommer bli. Men man vet ju inte förrän man testat, så jag kör!

  Och direkt efter jag har färgat håret, så ska jag knata vidare till Creative Zone och beställa löshår! Waaaaah!

  Jag har ingen erfarenhet alls av löshår, men salongen har precis börjat använda sig av Hair Talk Extensions som ska vara den mest skonsamma hårförlängningen som finns på marknaden. Och dom är riktigt duktiga också, så jag tror det kommer bli bra :)

  - Annons -

  Jag är “allergisk” mot när man ser tydligt var ens egna hår slutar och löshåret fortsätter, då kan man lika bra vara utan löshår. Om det blir så, så kommer jag ta ut håret lika snabbt som det sattes dit haha.

  hårförändring

  Tänker mig någonting åt det här hållet, fast lite mer blonda partier på efter-bilden!
  Det skulle typ kunna vara mitt hår på före-bilden, blekt med mörk utväxt.

  hair6
  Eller nått åt det här hållet!

  Bilderna är lånade från DKWstyling.com, jättebra sida med massor av inspiration.

  Vad tror ni? Kommer jag bli snygg? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Varför väljer man ens att ha löshår, att vara onaturlig, fejk? För att man inte är bra nog för att få eget långt hår?

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish