Hårvinäger för glansigare hår

  - Annons -

  Jag gick precis in på Yvesrocher.se för att kopiera en länk till produkten jag ska tipsa er om idag, och vad ser jag på förstasidan, att dom har erbjudande på den just nu! :)

  I Yves Rochers julkalender så fick jag en hårvinäger* i en av luckorna, och har använt den varje dusch sen dess:

  IMG_4292_1111

  En söt flaska som innehåller 150 ml.

  Vad har hårvinäger för egenskaper?
  Kalkrester i vattnet gör håret matt och trist, och den här produkten innehåller hallonvinäger som med sitt låga pH-värde ofta används för att avlägsna kalkrester från håret och tillföra ny glans. Hallonen i vinägern kommer från ekologiska odlingar.

  - Annons -

  Håret blir då rent och glansigt :)

  Användning
  Duscha håret som vanligt med schampo och balsam och skölj håret. Men innan du sköljer en sista gång så häll i hårvinäger över hela håret. Det står inget om att man ska låta den verka, men jag brukar låta den sitta i en stund, känns i alla fall bättre psykiskt. Sen är det bara att skölja ur!

  Den är inte direkt superenkel att applicera, för man ser ju inte i duschen exakt var man häller i håret, hur mycket man häller samt om det kommit vinäger i hela håret. Läste recensioner på produkten på hemsidan och där var det en finurlig kund som hällt över den i en sprayflaska istället, det var ju smart :)

  Och jag hade även önskar en större flaska, den räcker till ca 6 tvättar för mig (tror jag, inte slut än men det minskar mycket varje gång).

  IMG_4300_111

  Doft
  Min första tanke var “vinäger, nej fy så äckligt” men det finns typ ingen godare hårprodukt än denna, rena rama hallondrömmen! Bärig och söt. Jag skulle kunna använda den bara för doftens skull också haha.

  Resultat
  Håret ska först och främst bli glansigt av denna produkt, det är inget jag ser jättemycket av men jag har alltid så mycket andra produkter i också att det är svårt att bedöma. Men även fast jag inte tycker att det ser glansigt ut, så är det ändå mindre dassigt vilket jag tycker är toppen! :)

  Håret känns också otroligt mjukt, lent och även rent faktiskt, och ser väldigt fint ut. Hela håret i helhet ser mycket finare ut måste jag säga!

  Jag brukar använda askorbinsyra ibland för att rensa håret från metaller och sånt som kommer från vattnet, men då kan håret kännas lite torrt, det här kanske är ett bra komplement!

  Pris
  Och som sagt så har Yves Rocher just nu kampanjpris på denna, ord. pris är 99:- men nu kostar den 59:- så det är nästan halva priset :)

  - Annons -

  Finns att köpa online på Yvesrocher.se*!

  IMG_4847_111

  Två tummar upp med andra ord! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelGreen stars smokey eye
  Nästa artikelRea på Byher.se!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Precis som föregående kommentar funkar äppelcidervinäger också väldigt bra och är billigare. Blanda 9 delar vatten+1 del vinäger och häll över, SKÖLJ INTE ur sen. Jättebra för att återställa pH-balansen i hårbottnen och ge glansigt hår. Lukten försvinner när håret torkar.

  2. Jag har använt äppelvinsvinäger, superbilligt! Blandar ihop det och vatten och sprayar i håret efter duschen. Det doftar inte särskilt gott men när håret har torkat, så försvinner lukten. Man får glansigt hår och har man oljigt hårbotten, så hjälper det mot det också.

   // kram från sös!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish