Helena gillar – Yves Rocher Scrub to Mix

  - Annons -

  En av Yves Rochers nyheter är en ansiktspeelning som heter Scrub to Mix** och är ett helt naturligt exfolierande pulver som blandas ut med den rengöring som passar din hudtyp och förvandlas då till en specialanpassad peeling.

  Superbra idé tycker jag! Det är nästan alltid någonting man annars vill ändra på i en ansiktspeeling, för mycket korn, för lite korn, för krämig, för oljig, för geléig o.s.v. Men denna kan man blanda med vilken rengöring som helst, och även anpassa mängden peelingkorn. Det är så himla mycket smaksak hur mycket korn man vill ha i sin peeling, och jag vill ha ganska mycket i T-zonen men väldigt lite i tinningarna och vid käkpartiet.

  Jag har fått hem en del pressprover på de senaste nyheterna och började testa dessa direkt, då jag ville få ut recensionerna innan helgen eftersom Yves Rocher har på sin hemsida en superbra Halloween-kampanj till och med 1 november! Om man anger rabattkoden “TREAT16” så får man en valfri produkt utan extra kostnad vid beställning. Den första produkten du lägger i varukorgen får du på köpet :)

  img_8103_111

  Användning
  Jag sköljer ansiktet, tar en klick av min vanliga rengöring i handen, och häller på en liten mängd scrubpulver och blandar ihop dessa direkt med fingertopparna. Sedan masserar jag in peelingen i ansiktet med fokus på T-zonen.

  - Annons -

  Är det bra med peeling med korn?
  Många hudterapeuter säger att man ska använda sig av peelingar med enzymer eller syra som exfolierar utan att skrubba huden, eftersom att kornen river i huden. Jag vet inte vad som är rätt eller fel men älskar personligen att även använda mekaniska peelingar som skrubbar ordentligt! Det är det snabbaste sättet att få bort döda hudceller och få mer lyster i huden. Sen är det viktigt vad man använder för slags korn, de för inte vara för vassa eller hårda och man ska aldrig använda en peeling för kroppen till ansiktet.

  Min recension
  Jag tycker att Yves Rocher Scrub to Mix är toppenbra och får två tummar upp av mig! Man skrubbar huden med mycket korn och en effektiv skrubb-effekt samtidigt som kornen är små och känns inte rivande på huden. Flaskan är liten och behändig med stor öppning som gör det enkelt att få ut pulvret. Dessutom är den gjord på enbart naturliga ingredienser.

  Även priset är överkomligt, 79 kronor och finns på Yvesrocher.se**.

  img_8113_111

  Två tummar upp alltså! :)annons

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish