Hemma igen!

  - Annons -

  Hej fina ni, nu är jag hemma i Sverige igen! :)

  Fick lite kommentarer angående oroligheterna i Turkiet och attentatet på flygplatsen, men det var inte på vår flygplats och vi har inte märkt av oroligheterna alls (förutom färre turister) och har haft en TOPPENBRA resa! Så nu behöver ni inte vara oroliga längre, men väldigt gulligt av er att tänka på mig ♥

  Efter 6-tiden i morse, efter en natt på resande fot, så kom vi hem till mammas hus igen efter att ha varit i en så härlig “bubbla” i Turkiet och släppt alla måsten i en vecka. Nu har jag vaknat till efter en lång sovmorgon, ska packa upp och fixa lite måsten, och imorgon är det min första arbetsdag efter att min mamma gick bort. Känns både konstigt och skönt!

  På fredag är det begravning, men alla andra dagar är jag på plats på salongen och har bokningar, och på lördag har jag både festsminkningar plus en sminkkurs i grupp med en möhippa så det ska bli riktigt skoj!

  Tänkte bara berätta det så att ni vet läget, kram på er! :)

  - Annons -

  IMG_7997_111

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish