Höst-makeover hos Creative Makeup By Her

  - Annons -

  På vår salong Creative Makeup By Her så fokuserar vi på hållbar skönhet. För oss betyder det (bland annat) en bra grund som förenklar den dagliga skönhetsrutinen, både för oss som vill gå loss med smink och produkter också, men även för personer (eller dagar) där man inte vill behöva fixa sig alls på morgonen.

  Ett tydligt exempel på detta tänkte jag visa er idag, då vi hade en superfin kund på salongen igår som gjorde en total makeover inför hösten med några enkla medel, som med många bäckar små blev en enorm skillnad!

  Hon är inte alls sminkad på dessa bilder och ser toppenfräsch ut utan en enda produkt, men kan också gå loss på smink som vanligt de dagar man önskar lite extra :)

  img_5942_vattenstampel

  Så fin! ♥

  - Annons -

  Det här har hon gjort:

  1. Ögonfranspermanent & färgning 795:-
  2. Plock & färg av ögonbrynen 350:-
  3. Tandblekning (3900:-)
  4. Och sen klippning direkt efteråt hos Sara Fogelin som jobbar på frisörsalongen som ligger granne med oss – Kvarnens Klippotek.

  img_5913_vattenstampel

  Zahra har färgat och permanentat ögonfransarna som dels gör dom kolsvarta men även böjda uppåt. Perfekt om man har ljusa och raka ögonfransar.

  Och jag har plockat och färgat ögonbrynen, hon ville absolut inte ha smalare utan bara välformade, och det kom fram supermycket strån som inte syntes innan så hon gick från nästan osynliga bryn till fylliga och formade :)

  img_5911_vattenstampel

  Här ser ni rakt framifrån också :) Blir som ett ansiktslyft!

  img_5925_vattenstampel

  Och pricken över i – vita tänder! Den ljusare framtanden är en plasttand och den andra framtanden är död och helt rotfylld. Kan man bleka en död tand? Svar ja! Visst blev det stor skillnad? Superkul :)

  En rotfylld tand/död tand kan bli mörk inuti, och det kommer då lysa igenom så att den ser mörk ut trots att man har blekt den. I sådana fall kan man antingen spruta in blekning in i tanden eller lägga på någonting på utsidan (inte helt 100% påläst på metoderna) men det måste man göra hos en tandläkare.

  Men alla ytliga missfärgningar går att bleka som på vilka tänder som helst. I detta fall så ser man att alla hennes tänder har blivit ganska missfärgade (förut var alla lika ljusa som plasttanden) och att det inte bara är den döda tanden som sticker ut i mängden. Vilket då tyder på att det är främst ytliga missfärgningar som har gjort den mörk, och dom kan man så klart bleka trots att tanden är rotfylld eller död.

  - Annons -

  Hon hade inte så höga förhoppningar eftersom en tandläkare förut (typ 10 år sedan) sagt att man inte kan bleka döda tänder (man kanske inte kunde det då?) så hon blev otroligt glad och nöjd över resultatet, jättekul! :)

  På Creative Makeup By Her bleker vi med Brilliant Smile, det kostar 3900:- och då ingår både puts av tänderna för att få dom helt rena, sedan nanoseal som sitter på i upp till 8 månader (som ett överlack typ) och skyddar för nya missfärgningar. Så man får ett resultat som håller betydligt längre än t.ex. hemmablekning. Man är klar på 2 timmar och sedan kan man äta och dricka direkt efter precis som vanligt.

  img_5942_hogupplost-kopia

  Så stor skillnad, och fortfarande helt osminkad :)

  Ni kan läsa mer på vår hemsida samt boka tid online, eller ring oss på 018 10 50 13.

  Hojta till om ni har några frågor ♥namnlogo

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Vad är det för jäkla tandläkare som gör en plastframtand mycket större än den andra framtanden? :(

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish