Ibland är det bara jobbigt

  - Annons -

  Det var inte länge sen jag “tittade snett” på min pappas sambo, då hon läste på löpsedeln och utbrast “ÅHNEJJJ….!!!!” fast det inte var värre än att Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt hade gjort slut.

  Men dom var så gulliga ihop, tyckte du inte det?!?!?” försökte hon förklara för mig, som typ inte ens visste att dom var tillsammans.

  Men för vissa par känner man bara sådär, fast man inte känner dom.

  Jag erkänner faktiskt att jag blev lite ledsen när Blondinbella och Nils gjorde slut. Och nu sitter jag här med klump i magen igen, för att jag nyss läste att Egoina och David inte längre än tillsammans.

  Men why liksom? Det påverkar ju inte mig.

  Och om Kronprinsessan Viktora och Daniel skulle skilja sig, då skulle jag nog bryta ihop, haha.

  Någon som är likadan?
  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish